Aktywne Wpisy
dongio +3
Jakie znacie ciekawe słowa?
Wandax +3
To jest normalne, że siora zawsze pyta mnie z kim wychodzę i gdzie? Przez to ograniczam spotkania nocne bo co powiem jej, że ide z takim i takim sie ruchac? Czuje, że moja wolność jest ograniczana albo to ja mam paranoje i inni nawet sobie takich problemów nie robią(。◕‿‿◕。)
Dzisiaj minęło 2 miesiące mojej diety ketogenicznej.
Kalorie dziennie: 2300-2400
Waga przed: 72 kg
Waga po: 68 kg
Wzrost: 187
Na siłowni dieta nie przeszkadzała, ale bieganie bardzo obciążało organizm. Czyli przy tej diecie i tak krótkim okresie adaptacji nie ma co liczyć na możliwość wykonywania wymagających treningów. Cały czas byłem najedzony, więc spoko. Za 3-4 miesiące jak dobiję 74 kg zrobię redukcję na zwykłym ujemnym bilansie kalorycznym i zobaczymy jak będzie.
Po lewej zdjęcie przed, po prawej zdjęcie po.
Nie pytam czemu redukcja, bo widze, ze sobie ostro ubzdurales tego skinny fata i nie ma sily by wybic Ci to z glowy. Zapytam zatem:
Czemu keto?
Jezeli jednak nie, zacznij od podstaw. Nie uzywaj skomplikowanych terminow, nie posilkuj sie trudno brzmiacymi, kuszacymi zabobonami. Dobrze jedz, dobrze spij, dobrze trenuj. Tu nie ma co analizowac
Komentarz usunięty przez autora
Stary, jest gorzej niz sadzilem.
ziomek, przy takiej diecie, to straciłeś dwa miesiące. Trzeba było #!$%@?ć ile wlezie. Byłem w Twojej sytuacji, na śniadanie 8 jajek lub twaróg, dużo kurczaka i ryżu plus na początek jakieś ćwiczenia typu FBW. Ty zacząłeś od dupy strony, takie rzeczy się robi na zawodowstwie. Kiedy zaczynasz, to uczysz się techniki, robisz ćwiczenia na całe ciało, żeby szybko przyrosnąć i #!$%@? ile wlezie. Od 60kg jednym powtórzeniem doszedłem w