Wpis z mikrobloga

@LichoToWie: Obserwuje Pana już dłuższy czas i póki co dowiedziałem się, że jest Pan ateistą i gimnazjalistą. To chyba powinno zakończyć dalszą dysputę. Proszę wrócić do tego tagu, gdy ukończy Pan 18 lat i doczyta troszkę więcej o KK w Polsce.
  • Odpowiedz
@LichoToWie: Chyba nie załapałeś. Robisz taką renomę ateistom jak z-----i weganie weganom. A co do zajebistości argumentów, to ten twój obrazek z wpisu też jest niezły ( ͡° ͜ʖ ͡°)

• Odpowiedz
sam napisałeś, że został USUNIĘTY przy pomocy salcesonu

@Liwiia: To ksiadz tak napisal, nie ja. Ja dla beki wrzucilem jedynie na wypok. I tych bzdur nie biore na powaznie.
A jezeli Ty bierzesz je na serio, to zastanow sie dlaczego nie lubisz salcesonu? Moze jestes opetana przez demona?
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Kryspin013: wierzący wychodzą z założenia, że wszyscy inni są wierzący lub powinni być. To tak jakby zakładać, że każdy kto się rodzi jest golfistą. Nie mamy terminu na kogoś, kto nie gra w golfa. "Agolfista" - brzmi śmiesznie. Tak to wygląda w naszym świecie, że to nie ten, który w coś wierzy musi udowadniać, tylko ten co nie wierzy ma się tłumaczyć, dlaczego nie wierzy. Ktoś kto nie chce grać
  • Odpowiedz
wierzący wychodzą z założenia, że wszyscy inni są wierzący lub powinni być.

@boguchstein: W takim razie współczuję otoczenia. Większość mojej rodziny i znajomych jest wierząca. Nikt nigdy nie porusza tematu kościoła, nie próbuje mnie nawrócić ani przekonać do niczego. Powiem więcej, w święta nikt nawet nie zmusza mnie czy innych w rodzinie do dzielenia się opłatkiem czy modlitwy.

A ten wpis jest po prostu debilny. OP co chwilę wrzuca jakieś
  • Odpowiedz