@MasterSoundBlaster: zrobię ci Kanapkę, obiecuję, że w końcu zrobię :P @HighKick: jakoś ona nie ma specyficznego smaku :) a mam w domu ogromnego kabaczka i musze go wykorzystać :)
@mar0uk: Robiłem na zajęciach praktycznych, są zajebiste, ale trzeba bardzo, ale to bardzo dobrze odsączyć z nadmiaru wody, bo na patelni będziesz miała paćkę XD
@LepszeSloneczneDni: @Conscribo: będę się starała, aby się odsączyła... dostatecznie dobrze ;P @ToJuzPrzechodziLudzkiePojecie: jedynie kaszą bym zmieniła na bulgur, bo tej co jest w przepisie nikt u mnie nie lubi :) @MasterSoundBlaster: nie mam, bo nie jadę i w sumie... nawet jakbym miała okazję, to bym w tym roku nie jechała..
@MasterSoundBlaster: bo po prostu nie chcę przez kogoś (cały czas bym myślała, ze mogę na tę osobę wpaść), mimo że wcześniej miałam inne nastawienie :)
hmmm robił ktoś? bo chyba będzie u mnie jutro na obiad :P
#gotowanie #cukinia
Ja nie ;V
Komentarz usunięty przez moderatora
@HighKick: jakoś ona nie ma specyficznego smaku :)
a mam w domu ogromnego kabaczka i musze go wykorzystać :)
Na Woodstocku masz okazję ;P
@ToJuzPrzechodziLudzkiePojecie: jedynie kaszą bym zmieniła na bulgur, bo tej co jest w przepisie nikt u mnie nie lubi :)
@MasterSoundBlaster: nie mam, bo nie jadę i w sumie... nawet jakbym miała okazję, to bym w tym roku nie jechała..
Czemuż to? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
( ͡° ʖ̯ ͡°)