W temacie szarych myszek przypomniała mi się taka dawna sytuacja z czasów studiów. Miałem tam dwie kumpele, z którymi najwięcej się trzymałem. Jedna z nich miała młodszą siostrę, która wówczas miała mieć maturę niebawem. To było dość dawno, gimby nie pamiętajo, ale wtedy jeszcze w modzie była nasza-klasa. Tam wyczaiłem tę laskę i tak po zdjęciach stwierdziłem, że nawet fajna - podobna do siostry, która była bardzo ładna.
Ja wolałem pójść do pubu, posiedzieć, pogadać, ale one upierały się na klubbing. Podobno tej młodej miało to dobrze zrobić, bo to miał być taki kujon, który od rana do wieczora siedzi z nosem w książkach, ucząc się do matury. Więc trochę zabawy miało jej wyjść na dobre.
Na początku jak to kujon - była spokojna, cicha. Nie pamiętam ile wypiła, ale raczej niedużo to od razu na parkiet, faceci jakby wyczuwali w niej tę "szarą myszkę" więc kleili się do niej, chociaż nie wyglądała aż tak dobrze jakby zdjęcia wskazywały. W jedną noc chyba trzema różnymi kolesiami się lizała, dawała obmacywać, sprowadzała ich do naszego stolika i tam się dalej z nimi miziała. No kto by pomyślał ( ͡°͜ʖ͡°) #logikarozowychpaskow #szaremyszki #gownowpis #tfwnogf
Ja wolałem pójść do pubu, posiedzieć, pogadać, ale one upierały się na klubbing. Podobno tej młodej miało to dobrze zrobić, bo to miał być taki kujon, który od rana do wieczora siedzi z nosem w książkach, ucząc się do matury. Więc trochę zabawy miało jej wyjść na dobre.
Na początku jak to kujon - była spokojna, cicha. Nie pamiętam ile wypiła, ale raczej niedużo to od razu na parkiet, faceci jakby wyczuwali w niej tę "szarą myszkę" więc kleili się do niej, chociaż nie wyglądała aż tak dobrze jakby zdjęcia wskazywały. W jedną noc chyba trzema różnymi kolesiami się lizała, dawała obmacywać, sprowadzała ich do naszego stolika i tam się dalej z nimi miziała. No kto by pomyślał ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#logikarozowychpaskow #szaremyszki #gownowpis #tfwnogf