Wpis z mikrobloga

Jak mnie wkurzają tacy ludzi, którzy zaraz po znalezieniu sobie chłopaka/dziewczyny wsadzaja sobie chyba telefon w dupe. Już nie odbiorą, nie odpiszą, bo przecież są ze swoim hehe misiaczkiem. Potem się budzą po roku, że oprócz misiaczka nie mają już nikogo i to jest wina tych wszystkich zazdrośników, ale nie ich.

#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #zwiazki
  • 63
@stara_raszpla: edit: w takich ludziach jak Ty właśnie jest to najgorsze, że z powodu swędzenia psiochy/pytonga tracą całkowicie rozum i godność człowieka. Nie znam przypadku, ale pewnie gotowa byłaś oblewać dzieci kwasem i zamordować własnych rodziców, bo miał wystający podbródek albo kaloryfer.
@krne: ayy obiecalem sobie kiedys ze nigdy nie bede tym kolega co przestaje sie spotykac ze znajomymi tylko dlatego ze znajdzie se dziewczyne i...

pewnie dlatego nikogo nie mam xd

ale przynajmniej jak koledzy wszyscy maja teraz dziewczyny i sie nie chca spotykac to se moge bezkarnie pograc w gierki i miec #!$%@? xd
@mokry_sen_polonisty: Ja mam dziewczynę od paru miesięcy, no to wiadomo że sporo wolnego czasu poświęcam jej. ale ze znajomymi też znajdę czas aby wypić piwko, zrobić grilla i się po prostu spotkać.. Tak jak i ona spotyka się ze swoimi koleżankami. Także jest ok.
@mokry_sen_polonisty: Nie wszyscy się tak zachowują, ja tylko z kilkoma osobami miałem ten problem - jak ktoś się stara o utrzymanie znajomości i stara się odezwać co jakiś czas, to jest ok. Posiadanie partnera to dla wielu jakiś powód żeby się #!$%@?ć na stare znajomości i w ten sposób pokazują swoje prawdziwe nastawienie - ewentualnie są tak zaczadziali uczuciem że stają się nieświadomi o stracie znajomych, czyli głupieją. To nie jest