Aktywne Wpisy
mickpl +933
Pamiętacie tego dewelopera co kwiczał na Komisji Infrastruktury o wykreślenie minimum miejsc parkingowych przed wystąpieniem Sroki z Murapolu jako "strony społecznej"? No to mu wrzucili do ustawy o pomocy powodzianom XD
#nieruchomosci
#nieruchomosci
Rosalinea +1
#hotelparadise Olka myląca kogel-mogel z kuglem mnie rozbawiła,
ale pomijając już ten nieszczęsny test wiedzy, jestem ciekawa (bo to chyba od rejonu zależy) Wy jakiej nazwy używacie?
ale pomijając już ten nieszczęsny test wiedzy, jestem ciekawa (bo to chyba od rejonu zależy) Wy jakiej nazwy używacie?
Wy jakiej nazwy używacie?
- KUGEL 9.2% (10)
- BABKA ZIEMNIACZANA 78.9% (86)
- KUĆMOK 1.8% (2)
- REJBAK 0.9% (1)
- INNEJ- DODAJ W KOMANTARZU JAKIEJ 9.2% (10)
Myślałam nad złotymi kolczykami małej albo słyszałam też o czymś takim jak łyżeczka do powieszenia na ścianie kupiona u jubilera z wygrawerowaną datą urodzenia, wzrostem i wagą po urodzeniu - symbol obfitości.
Co sądzicie?
#chrzest #prezent #dzieci
Zawołam jeszcze was #rodzice , bo może powiecie co wasze dzieci dostały
Tablet, zlote kolczyki (+gotowka na przeklucie uszu lub oplacona wizyta) i okolo 500 w gotowce.
Potem 500 na kazde urodziny, 1000-2000 plus laptop na komunie, quad na 18 (lub lepiej samochod), ewentualnie egzotyczna wycieczka i nowy komputer. Wyposazenie mieszkania - to juz na slubie.
@Amestris:
Komentarz usunięty przez autora
Oszustwo na chrzestną"
Idealnie by było by w tym czasie nie myślało się o prezentach, no ale...
Szatka to raczej skonsultuj z rodzicami.
Mi właśnie bardzo podobają się takie pamiątki o których wspomniałaś. Bucik, łyżeczka, smoczek, szczotka, tylko w srebrze.
Albo może zamów skrzynie wspomnień? Żeby rodzice mieli miejsce do zbierania najważniejszych pamiątek z życia, o ile oczywiście jeszcze czegoś takiego nie mają.
No niby tak, ale wiesz.. Dziecko już ponad pół roku ma, a może w okolicach roczku matka jej przekłuje uszy
@pucka25 A możesz mi podesłać poglądowe zdjęcie albo pomysł na taką skrzynkę? Bo pierwsze słyszę o czymś takim
@erln No tak.. Masz rację. O Biblii w sumie nie pomyślałam, bo