Wpis z mikrobloga

@Jean-Paul_Sartre: Tak
@RobertoCecon: Ty jesteś specjalnym typem więźnia, bo siedzisz w klatce na dziedzińcu, więc wybór należy do Ciebie. Pozostali więźniowie są w lochu.

Hej, czy jako że brałem udział w budowaniu świątyni w Lykiavik(lub jak to się to pisze :D) to czy jestem uwięziony i nie mogę brać udziału w wyprawie na Słowian?

@arturb1922 Uwięzionych zostało trzech wikingów, zabójców kapłanów. Wobec pozostałych uczestników wyprawy jarl nie
  • Odpowiedz
@Diamond-kun: Pierwsze deklaracje dot. własnych osad zbieram jesienią (będzie stosowna instrukcja), a efektywnie będzie można zamieszkać w nowej od zimy. Kimś ekstra można zostać w każdej chwili ( ͡° ͜ʖ ͡°) Rzucić wyzwanie jarlowi można również po raz pierwszy jesienią - zastrzegam tutaj, że mało aktywni gracze mogą się liczyć z odmową jarla, jeżeli nie znajdą poparcia swojej kandydatury wśród innych mieszkańców.
  • Odpowiedz
@Askaukalis: Myślałam o tym i celowo zostawiłam taką możliwość - oskarżeni mogą być odwiedzani, a relacje z tych odwiedzin rozchodzą się jak każda plotka. Tak samo nieszczęśnik w klatce może ze wszystkimi rozmawiać. Nie jest to może do końca logiczne, ale to gra fabularna, izolowanie graczy od siebie mi się nie podoba.
  • Odpowiedz