Aktywne Wpisy
Mam dzisiaj dobry humor więc decyzja należy do was, zgłaszamy beemiarza na policję czy nie? (ʘ‿ʘ)
#policja #polskiedrogi #stopcham #pytanie #bmw #samochody #prawojazdy
#policja #polskiedrogi #stopcham #pytanie #bmw #samochody #prawojazdy
Jak wyżej
- Zgłoś go 44.8% (465)
- Odpuść mu 55.2% (574)
Jaromiszcz +124
Bo oczywiście dla p0lki wyszalec się to walić się z kim popadnie, ewentualnie wyskakać się na śniadej knadze dopiero później czas na beciaka xd
#p0lka #zwiazki #logikarozowychpaskow
#p0lka #zwiazki #logikarozowychpaskow
Wraz z @oremioo sobie robimy taga.
Czarnolostujcie kto nie trawi, kto lubi i wspomina z nostalgią – zapraszamy.
Na start ode mnie kompilacja 1997-2010 hymnów Maydaya jako takie podsumowanie w jakich latach mniej więcej będziemy wrzucać utwory.
Choć pewnej kolejności się trzymają.
Teraz najwięcej słucham electro swinga (Parov Stelar, Caravan Palace), ale ostatnio nie moge przestać słuchać utworu Jabberwocky - Erratum, jest tam wszystko co lubię ( ͡° ͜ʖ ͡°)
On nie monotonny? :D Mam dyskografię 2006-2009 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zresztą myślę, że to jednak styl niedoporównania, gość sporo remixował starych utworów jak ten:
Dwa następne wspomniane obczajam - może coś na czasie mi znalazłeś :)
BTW. Mi też ewoluował, nie ograniczam się do żadnego gatunku. Ba, rocka więcej słucham ostatnio niż elektronicznej.
Zresztą, technologicznie wszystko tak poszło do przodu ze Ci twórcy
@Zrobiony_bobr: Taki trochę bardziej housik bym powiedział ;)
Ale przyjemne i chillowe, zapisuję.
Całkowita prawda.
Maj 1973, ręcznie robione sample samemu, sam wszystko sklejał, tak naprawdę ojciec muzyki elektronicznej jak dla mnie
Teraz to ciężko przypisywać utwory do konkretnych gatunków. Kiedyś miałem zajawkę na gościa o pseudonimie Dimitry.G.W teorii tworzył hard-electro, ale wyłamywał się nieco z kanonu.
Zapytany gdzieś na YT jaki gatunek tworzy odpisał, że panda-style i tyle w temacie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ciekawe to, muszę się temu przyjrzeć za dnia.
Chciałem zarzucić old sqlowym kawałkiem z gatunku speed
Ishkur w końcu zaktualizował http://techno.org/electronic-music-guide/ ?
Nie mam flasha to nie widzę, ale w 2017 coś mówił bo ludzie krzyczeli, że ponad 100 gatunków to za mało ( ͡° ͜ʖ ͡°)
http://www.electronicbeats.net/the-feed/ishkurs-guide-electronic-music-will-updated-2017/
O! Myślałem, że to porzucił :D Jak jutro odpalę pieca to zerknę, ale ile by tych gatunków tam nie opisał to i tak znajdą się twórcy, którzy tak pomiksują dźwięki, tempo, akordy, że ciężko będzie ich zamknąć w jakiś ramach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A tak pro po dziwnej elektroniki to nie wiem czy znasz complextro? Jeden utwór mocno mi się wbił
Nie sądzę, ale tam było tyle podgatunków na tej liście co różniły się tylko ilością BPM, że mogę nie pamiętać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Kurła, ja miałem tyle dobrych utwórów z różnych gatunków i pozapominałem nazw i/lub usunęli z YT, że boli mocno (╯︵╰,)