Aktywne Wpisy
OVHcloud +95
Cześć!
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
mickpl +521
Stano pedzioł w Kanale Zero, że nie ma pojęcia jak zrobić materiał o lobbingu co do dopłacania deweloperom, dłuższy niż 15 minut, żeby był interesujący i żeby było w ogóle o czym gadać.
No nie wiem. Chyba się da, ja tłukę w koło tylko o tym XD
Stano, do boju. Wątków jest dużo i są ciekawsze niż nawet kariera Natalii Jaroszek.
#nieruchomosci
No nie wiem. Chyba się da, ja tłukę w koło tylko o tym XD
Stano, do boju. Wątków jest dużo i są ciekawsze niż nawet kariera Natalii Jaroszek.
#nieruchomosci
Za 3 tygodnie biore slub z rozowa, a za miesiac koncze 30 lat. To dobry moment na male podsumowanie i rozpisanie planow na najblizsze 4 lata (od mundialu do mundialu, a co). Pisze tu coby mireczki mogli wywolac mnie do tablicy ( ͡º ͜ʖ͡º)
Zatem to co posiadam:
- praca >15k zl,
- mieszkanie w kredycie,
- auto touareg 2005,
- moto enduro 125''.
Plany na najblizszy rok to jak juz wspomnialem slub, zaraz potem na 2 tygodnie podroz poslubna na Bali. W zimie wyjazd razem na kilka miesiecy zwiedzic USA i Kanade. Potem moze, gdzies sie zatrzymac i pomieszkac i popracowac #zagranico coby rozowa zobaczyla jak to w swiecie sie zyje.
Natomiast za 4 lata chcialbym :
- byc conajmniej tak szczesliwym jak teraz,
- splodzic syna lub corke, a najlepiej oboje :D
- zmienic robote na taka, zeby byc wiecej w domu nawet kosztem zarobkow,
- wybudowac dom na fajnej dzialka nad jeziorem i tam zamieszkac,
- zmienic terenowke na nowszy model,
- zonie zmienic opla na fajne kabrio,
- nauczyc sie francuskiego lub hiszpanskiego,
- pomoc zonie jeszcze lepiej rozwinac biznes,
- utrzymac ok. 80kg i przy mniejszym brzuchu niz teraz :P
- nie zwariowac,
No, a z takich wiekszych osiagniec to zdobyc bordo na wypoku.
To tak na tyle, moze i troche samolubnie brzmi, ale to w koncu moje plany. Jak 10 lat temu sobie napisalem co chce miec w najblizszych latach to praktycznie wszystko spelnilem.
Zyczcie powodzenia ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
#planwloczykija
Ja tym autkiem jezdzilem po wielu drogach lesnych, blotach, gorach przy przejazdach przez rzeki. Zjechalem np. gory Rumunii, gdzie spotykalem glownie traktory :P
Oczywiscie to nie jest offroadowe, ale jakie auta nie przerabiane takie sa.
Moj ma:
- reduktor,
- blokada centralnego
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@Wloczykij2: od kiedy touareg to terenówka? ( ͡° ͜ʖ ͡°)