Aktywne Wpisy
daeun +400
W tym wpisie wrzucamy wszystkie kobiece RED FLAGI dyskwalifikujące je jako potencjalne partnerki, matki czy małżonki. Ja zaczynam
1. Tatuaże - widzisz taki brudnopis i od razu wiesz że trafił ci sie egzemplarz z defektem, nieprzepracowanymi traumami wymagającymi dlugotrwalej terapii, której w poczatkowym okresie dziecinstwa zabrakło silnych wzorców i autorytetów
#tatuaze #bekazpodludzi #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki #glupiewykopowezabawy #tatuazboners
1. Tatuaże - widzisz taki brudnopis i od razu wiesz że trafił ci sie egzemplarz z defektem, nieprzepracowanymi traumami wymagającymi dlugotrwalej terapii, której w poczatkowym okresie dziecinstwa zabrakło silnych wzorców i autorytetów
#tatuaze #bekazpodludzi #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki #glupiewykopowezabawy #tatuazboners
qew12 +58
Psychiatra zalecił mi badanie testosteronu, gdyż powiedziałem, że nie mam libido i te badania zrobiłem.
I cóż wyszło NIEDOBÓR TESTOSTERONU dla jego its over (╯︵╰,)
#qewnakwadracie #przegryw #depresja
I cóż wyszło NIEDOBÓR TESTOSTERONU dla jego its over (╯︵╰,)
#qewnakwadracie #przegryw #depresja
Pracuję w sklepie meblowym na kasie. Jakiś miesiąc temu kadry wysłały mi dokument na którym pisze, że mój okres wypowiedzenia to tydzień. Jako, że praca średnio mi się podoba, a najbardziej to, że kierowcy nie mają do nikogo szacunku i obrzucają błotem za każdy najmniejszy błąd, złożyłam w poniedziałek 16.07 wypowiedzenie z tak jak wyżej pisałam z tygodniowym okresem wypowiedzenia. Kierownik po zapoznaniu się z dokumentem powiedział, że koniec umowy nastąpi 28.07. Kiedy zauważyłam, że to nie jest tydzień tylko prawie 2 stwierdził, że tak jest i nic nie może z tym zrobić, bo to się liczy dopiero od soboty 21.07. I teraz pytanie do was, czy próbują mnie wykorzystać, czy na prawdę tak jest?
#kiciochpyta #praca #gownopraca