Aktywne Wpisy
Pietruchoowy +153
#praca #pracbaza #prawo #pytaniedoeksperta
Pracuję w sklepie i co jakiś czas przychodzą mordy nieskalane pracą i robią zakupy kradzionymi kartami. Oczywiście to tylko moje domysły widząc jak ktoś kupuje 5 paczek papierosów za lekko poniżej 100zł i jak transakcja przejdzie to znów tyle samo kupuje. Albo jak transakcja nie przejdzie to coś tam pod nosem sobie powie "o, skończyło się"
No i pytanie czy ja mogę coś z tym zrobić? Mogę tylko
Pracuję w sklepie i co jakiś czas przychodzą mordy nieskalane pracą i robią zakupy kradzionymi kartami. Oczywiście to tylko moje domysły widząc jak ktoś kupuje 5 paczek papierosów za lekko poniżej 100zł i jak transakcja przejdzie to znów tyle samo kupuje. Albo jak transakcja nie przejdzie to coś tam pod nosem sobie powie "o, skończyło się"
No i pytanie czy ja mogę coś z tym zrobić? Mogę tylko
kyIiejenner +25
rozmowa z wykopkiem, nic dziwnego, ze nie ruchacie
Moja siostra do idiotka! Wzięła bez pytania moją pęsetę, wyrywała nią kleszcze u swojego kota a później ja ją używałam do wyjęcia drzazgi w stopie, trochę było krwi bo miałam trudność z wyjęciem jej. Czy jest jakaś możliwość, że mogłam się zarazić np. boreliozą czy czymś innym? Siostra powiedziała mi, że podobno wyrwała 2 kleszcze u kota od razu w całości i później polała ją wrzątkiem z czajnika. No po prostu bark mi słów na jej głupotę, dodam że ona ma 29 lat, wzięła moją pęsetę z kosmetyczki chociaż wiedziała, że ja ją używam, wyrwała kleszcze u kota a później po cichaczu odłożyła ją z powrotem i nawet nic mi nie powiedziała, tzn. powiedziała ale później jak powiedziałam jej o tej drzazdze i że miałam duże problemy z wyjęciem jej...
Czy jest jakaś możliwość, że się mogłam czymś zarazić? Tym bardziej tak jak powiedziałam, nie mogłam wyjąć tej dużej drzazgi, trochę sobie rozdrapałam skórę i leciała mi krew, więc pęseta miała styczność z tą uszkodzoną skórą. Polanie pęsety wrzątkiem dało coś?
#kiciochpyta #medycyna #rozowepaski #logikarozowychpaskow
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz
Dodatek wspierany przez: Nie siedź w domu w ferie i w wakacje
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua}
XD
Nic ci nie będzie, a przynajmniej szansę na to że cokolwiek ci się stanie są znikome.