Wpis z mikrobloga

W zeszłym tygodniu spełniłem marzenie z dzieciństwa kupując to cudo.
Większość znajomych odradzała że niby dużo pali, mało miejsca, drogie części ale wiecie co?
C---a na to kładę. Całe życie robiłem jak mi kazali dopiero teraz postawiłem na swoim i czuję się fantastycznie. Dzisiaj jadę na spotkanie rodzinne żeby im d--y popękały ;D
Pozdro

#pokazauto #chwalesie #samochod #toyota
#praca
korporacion - W zeszłym tygodniu spełniłem marzenie z dzieciństwa kupując to cudo.
W...

źródło: comment_9A62odRpiV4PlidqUNbve5aTJVWdPfTH.jpg

Pobierz
  • 246
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

fakt wyszły że mnie trochę kompleksy ale gwarantuje ci że gdybyś miał takie autko sam byś od czasu do czasu cisnął po biedakach

@korporacion: Gwarantuję Ci, że nie cały świat jest tak samo z-----y jak Ty.
  • Odpowiedz
fakt wyszły że mnie trochę kompleksy ale gwarantuje ci że gdybyś miał takie autko sam byś od czasu do czasu cisnął po biedakach

@korporacion: że niby mając supre z kierownicą po złej stronie jesteś bogaty? XD
  • Odpowiedz
@LR300: Dla sebkow od agrotuningu, owszem. Reszta ma wywalone na ten wrak przeszłości z jednym z najgorszych opcji jeśli chodzi o silniki.

Dzieciarnia się naogladala szybkich i wscieklych i się ze mną kłócić będą, że jak ja śmiem śmieć, że to auto jest c-----e xD
  • Odpowiedz
@korporacion: no i super, kolega mojego dobrego ziomka chorował na rx7 przez lata, wiadomo, wankiel zły i w ogóle kto to widział. Jakiś czas temu stwierdził, że teraz albo nigdy, przed zakupem skontaktował się z warsztatem specjalizującym się w wanklach, zorientował w kosztach, przeliczył wszystko "w razie W" i teraz jeździ sobie wymarzonym autkiem, które jak się okazało póki co nie wymaga żadnego wkładu.

@XEN_:

Reszta ma wywalone
  • Odpowiedz