Aktywne Wpisy

Zdajecie sobie sprawe ze istnieje REALNA SZANSA ze ten oto osobnik czyli Sebastian Pitoń ktora mowil ze gdyby rzadzil Polska to wybudowalby mur na granicy z #ukraina oraz fose wypelniona kwasem dostanie sie do sejmu jako posel #konfederacja ktora do tego bedzie w koalicji rzadzacej razem z #pis? Wszystkie sondaze na to obecnie wskazuja. To jest dramat. #polityka

adam-photolive +21

#jedzzwykopem #jedzenie #vifon #gotujzwykopem
#dekucontent #zalesie #oswiadczenie
@Deku: ile Ty masz lat chłopie?
@lunga: Nacinasz nożem przy samym brzegu (ale tak, żeby odrywając zrobić otwór) i odrywasz cały paseczek. Można wycisnąć tylko trochę a później nalać wrzątku (delikatnie ściskasz z obu stron i otworek przybiera owalny kształt) przy zalewaniu i "wypłukać" tłuszcz do miseczki.
@inozytol: widzę, że nie tylko ja tak robię xDD ja podobnie, odrywam cały pasek wzdłuż i trzymając za górę leję wodę z czajnika w ten plastik wypłukując całą zawartość
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@lunga: Odcinasz nożem kawalek, wkladasz do miski, zalewasz wrzątkiem lejąc na to opakowanie i wyciągasz. Bez obaw, nie rozpuszcza się
1. przesuwasz palcami ten smalec na dół woreczka, żeby góra woreczka była czysta
2. bierzesz nożyczki i odcinasz górę woreczka (może być cała góra, albo tylko róg)
3. myjesz nożyczki
4. wyciskasz smar do miski
5. wyrzucasz woreczek do śmieci i myjesz ręce.
Zrobione.
@lunga: najlepiej włożyć na kilka sekund do zamrażarki a potem z górki:)
@lunga: mój znajomy jest z 2430 roku, rozcina/odrywa róg i wrzuca to do talerza razem z opakowaniem ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°) coś jak torebka herbaty