Aktywne Wpisy
SmugglerFan +76
ej, serio, jest w stanie ktos na to odpowiedziec?
jak to mozliwe ze ludzie chodza do spowiedzi przez paredziesiat lat? przeciez jesli postanawiali poprawe to tych grzechow powinni miec coraz mniej. po tylu latach juz nie powinni miec w ogole grzechow.
#bekazkatoli #religia #katolicyzm #spowiedz #pytanie #chrzescijanstwo
jak to mozliwe ze ludzie chodza do spowiedzi przez paredziesiat lat? przeciez jesli postanawiali poprawe to tych grzechow powinni miec coraz mniej. po tylu latach juz nie powinni miec w ogole grzechow.
#bekazkatoli #religia #katolicyzm #spowiedz #pytanie #chrzescijanstwo
OKSZARUM +1059
Cześć kochane Mirabelki i Mirki!
Jestem, żyję, TUPTAM ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
Każdy mój krok czynię zawsze z pamięcią,wdzięcznością i myślą w sercu o Was:)
Przesyłam "w biegu" jesienne, wietrzne pozdrowienia i uściski!
#okszarumtupta
Jestem, żyję, TUPTAM ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
Każdy mój krok czynię zawsze z pamięcią,wdzięcznością i myślą w sercu o Was:)
Przesyłam "w biegu" jesienne, wietrzne pozdrowienia i uściski!
#okszarumtupta
Jadę Słonecznym (sam przyjanuszowałem, wiem) i od dwóch godzin jakiś gówniak drze mordę. Na samym początku jego wspaniały ojciec wydarł się na jakąś kobietę, bo ta śmiała zwrócić mu uwagę, żeby się przesunął trochę, a nie wózkiem blokował całe przejście. Podróż mija gówniak się drze, oni biesiadują kanapkami z pasztetem i mielonym, a do tego popijając harnasia. Nie wytrzymałem jak zaczęli bachora przewijać na fotelu. Nikt nie wstał i nie bił brawa, ale dla w----u Janusza i jego starej było warto.
#wakacje #pociag #pkp #sloneczny #patologiazpociagu #gorzkiezale #januszepodrozowania
Masz szczęście że niema powszechnego dostępu do broni
Czy jak wynajmiesz nad morzem najtanszy pokoj z jednym wc na 4 pokoje to tez bedziesz plakal, ze masz kiepski standard i brak lazienki w pokoju?
@matti05: to często jest ze sobą powiązane
@borjaki: Tylko op nie narzeka na brak udogodnień związanych z jazdą pierwszą klasą, ale na zachowanie towarzyszy podróży. W pierwszej klasie też potrafią jechać matki z drącymi się dziećmi, tylko różnica jest taka, że tym matkom zwykle można zwrócić uwagę (czy posłuchają, to już inna sprawa), natomiast do patologii strach się odezwać.
@matti05 generalnie zazwyczaj jest tak,ze za niskim statusem społecznym idzie niska kultura.
Takze wybierajac taki pociag zaakceptowałeś to że będsiesz jechał głównie z beneficjentami świadczeń socjalnych oraz z klasa robotniczą. A jak wiadomo tacy ludzie nie beda w trakcie jazdy opowiadać sobie o piątkowym wyjściu do teatru czy też