Aktywne Wpisy

troglodyta_erudyta +582
Halifax, Nova Scotia – Authorities have confirmed that John Paul Tremblay, the Canadian actor, comedian, and screenwriter best known for his role as Julian in the cult comedy series Trailer Park Boys, was found Sexy in his Halifax home earlier today. He is 57 years old.
#chlopakizbarakow #trailerparkboys
#chlopakizbarakow #trailerparkboys
źródło: temp_file3051997981977739304
Pobierz
1-1-1-1 +68
źródło: Przechwytywanie
Pobierz

Zasada jest prosta - plusujesz, bierzesz udział w losowaniu tej właśnie książki. Zielonki (zarejestrowane przed dodaniem tego posta) też biorą udział. Losowanie przez #mirkorandom w poniedziałek o 17. No to... powodzenia!
#ksiazka #ksiazki #programowanie #tdd #csharp #dotnet
źródło: comment_L56g9s87DEsru7YS8LTefMLhv48EXEXY.jpg
PobierzCo do demo i spisu treści:
- Spis treści: https://helion.pl/ksiazki/tdd-techniki-programowania-sterowanego-testami-dariusz-wozniak,tddppr.htm
- Przykładowy
@Kejsucz: Życzę powodzenia! A jeśli masz pytania odnośnie programowania, to pisz śmiało. Postaram się pomóc lub znaleźć kogoś kto pomoże :)
@kernelpan1c: Tak, z autografem i dedykacją :) Chyba, że ktoś poprosi inaczej.
A tak serio pewnie nie wygram, ale kupie bo mnie stac, chcociaz czasu na czytanie nie mam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@GajuPrzegryw: Zweryfikowałem przed chwilą - data rejestracji (innego konta, rzecz jasna) - luty 2008 ;)
@kalet86:
@ZielonySkoorwiel: Jeśli wygrasz, to tak zrobię :)
@nie_wytrzymam: Więcej wiary w prawdopodobieństwo! Książkę można kupić np. na stronie Heliona lub Empiku. I jeszcze kilka księgarni internetowych. Niedługo
@dariusz-wozniak: jesli nie jestes durniem i znasz paradygmat obiektowy to nie będziesz popełniał większych błędów, nie trafia do mnie argument, ze TDD wymusza dobrą jakość z punktu widzenia samej architektury kodu