Aktywne Wpisy
cmhqwidget +131
Odwrotna Familiada Sezon 2 cz. 3
Zasady: Masz odpowiedzi, zgadnij jakie jest pytanie. Odpowiedzi, które zawierają motyw, który wygrał w poprzedniej grze, będą eliminowane
Plusiwo to moje paliwo, zostaw plusika!
Żenujący Żart Prowadzącego:
Dlaczego deszcz siedzi w więzieniu?
W poprzednim odcinku
Prawidłowe pytanie:
_Wygrał/a: @Pawery1
Nagroda publiczności dla @Kaczorra za pytanie:
co jadł Grzegorz Borys gdy ukrywał się przed policją?
#odwrotnafamiliada
Zasady: Masz odpowiedzi, zgadnij jakie jest pytanie. Odpowiedzi, które zawierają motyw, który wygrał w poprzedniej grze, będą eliminowane
Plusiwo to moje paliwo, zostaw plusika!
Żenujący Żart Prowadzącego:
Dlaczego deszcz siedzi w więzieniu?
W poprzednim odcinku
Prawidłowe pytanie:
_Wygrał/a: @Pawery1
Nagroda publiczności dla @Kaczorra za pytanie:
co jadł Grzegorz Borys gdy ukrywał się przed policją?
#odwrotnafamiliada
exori_vis +303
045 / Okno
041 / Okno
czyli to są miejsca położone w innych miejscach? (Skoro oba przy oknie a w tym pociągu są po dwa miejsca między korytarzem [Miejsce][Miejsce] [ Korytarz ] [Miejsce][Miejsce])
#pociagi #intercity #pkp
@ConanLibrarian: składy są zmieniane nie zawsze z powodu awarii
to prawda
No to go usprawniamy:
– wprowadzamy nie wpisywanie wartości liczbowych przy wyborze miejsca, tylko klikanie na obrazkach. Proste (z technicznego punktu widzenia) i dość tanie, biorąc pod uwagę zakres pracy.
– po okrzepnięciu systemu wprowadzamy możliwość kupienia DWÓCH biletów metodą jak wyżej.
– po okrzepnięciu systemu wprowadzamy możliwość kupienia trzech biletów metodą jak wyżej.
– itd.:-)
i wtedy będzie
-hurdur pokazuje mi tylko miejsca w przedziałowym a ja chce w bezprzedziałowym
- hurdurdur pokazuje mi tylko w bezprzedziałowym a ja chce w bezprzedziałowym
- hurdur pokazuje mi tylko 8 miejscowe a ja chce 6 miejscowe
itd itd itd
Oczywiście z dokładnością do awarii i zmiany taboru, ale po to właśnie są testy na żywym organizmie (stałych składów), by móc kombinować i rozważać.
M.in. dlatego awaria ma taką nazwę, by już z góry sugerować, że coś poszło i będzie nie tak. ;-)
A
@ConanLibrarian: no właśnie nie zawsze to tak działa i po to numeracja miejsc jest uniwersalna że w każdej chwili bez problemowo można z bezprzedziałowego zrobić przedziałowy i odwrotnie
Jest argumentem za wprowadzeniem tego, co sugerują ludzie od lat.
:-)