@sivyjara: 5 lat to odpowiedni wiek, aby poszedł do jakiejś szkółki piłkarskiej, jak teraz nie zawalisz, a młody w wieku 15 lat nie przeżuci się na imprezy i alko, to może coś z tego być w przyszłości
@nightrain wiem to kolego dlatego od 6 miesiecy zabieram go na treningi a niedziela to dzien w ktorym powtarzam z nim wszystko czego sie nauczyl pozdrawiam
@sivyjara ja to bym chciał tylko przypomnieć, żeby twoja ambicją by mieć syna piłkarza w jakims punkcie nie była większa niż jego ambicja zostania piłkarzem. To dość popularny problem, powodzenia
@allX sluszna uwaga duzo znajomych zwrocilo mi uwage widzac moje zaangazowanie na razie widze ze uwielbia grac w pilke dodatkowo w tygodniu chodzi na kickboxing z tego tez czerpie radosc jak tylko zobacze ze nie sprawia mu cos frajdy oczywiscie nie bede naciskal
@sivyjara: @nightrain: kiedyś czytałem artykuł o tym jaka jest szansa że dziecko które chodzi na zajęcia zostanie topowym zawodnikiem. Tam wyliczyli coś ok 1:20 tyś. Więc odpuść dzieciakowi, sport tylko i wyłącznie jako forma zdrowej przyjemności do 15 roku życia.
Btw. W Polsce jest zarejestrowanych ponad 500 tys piłkarzy a sami wiecie ile z nich jest topowych.
@Mr_kolek stary nic na sile jakby nie chcial to by nie chodzil do niczego zmuszal go nie bede To ze chodzi na jakiekolwiek treningi ksztaltuje jego charakter i odpowiedzialnosc wie ze musi wstac rano w sobote by jechac na trening dlatego w piatek idzie wczesniej spac zapewniam ze gra w pilke to nie jest niespelnione marzenie psycho ojca :p
@sivyjara Wow, twoja baba wypluła gówniaka w UK i ma paszport XD W domu zapewne mówicie po polsku, polska telewizja, polskie jedzenie to i dzieciak jest Polakiem.
@KCPR Moja dziewczyna chyba ze do swojej mowisz "babo" to nie moja sprawa nie wystarczy "wypluc" by zdobyc uk paszport i tak jestem dumny z tego ze jestem Polakiem a polskiej tv nie mam bo wogole nie ogladam telewizji jezeli chodzi o jedzenie to roznie a w domu mowimy po Polsku by maly znal dwa jezyki w szkole uczy sie angielskiego pozdrawiam :)
#uk #trening #pilkanozna
źródło: comment_s1hG1i0mvBEeNCcFFmDYL4CG8lABfP7b.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Szanuję i życzę wytrwałości :)
Btw. W Polsce jest zarejestrowanych ponad 500 tys piłkarzy a sami wiecie ile z nich jest topowych.
W domu zapewne mówicie po polsku, polska telewizja, polskie jedzenie to i dzieciak jest Polakiem.