Aktywne Wpisy

Jakie macie najwcześniejsze wspomnienie, które jesteście w stanie przywołać?
Moje jest z przedszkola (3 lata). W ciągu dnia byłem przenoszony między grupami kilka razy. Był grudzień, na dworze było już ciemno. Do tej pory pamiętam, jak przyszedł odebrać mnie ojciec po kilku godzinach spóźnienia. Miał ku temu powód, matka tym bardziej nie mogła mnie odebrac. W płaczu zdejmowałem ostatni worek na buty w szatni - był czerwony w białe grochy.
Moje jest z przedszkola (3 lata). W ciągu dnia byłem przenoszony między grupami kilka razy. Był grudzień, na dworze było już ciemno. Do tej pory pamiętam, jak przyszedł odebrać mnie ojciec po kilku godzinach spóźnienia. Miał ku temu powód, matka tym bardziej nie mogła mnie odebrac. W płaczu zdejmowałem ostatni worek na buty w szatni - był czerwony w białe grochy.

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

#java
Cześć, robię bota na discorda w javascript, jestem nowy. Jak pobrać datę - od kiedy działa? Chciałem dać w opisie (Rich Presence) tak to sie chyba zwie takie coś: "I have been working since: 15d 15m 15s" Pomożecie? Pozdrawiam :D.
Komentarz usunięty przez autora
startedTime = new Date() i później pewnie jakoś to musisz przekazać do discorda, bo biorąc pod uwagę jak dobrze to działa jestem przekonany, że nie wysyła się aktualizacji co sekundę tylko każdy klient sam sobie to oblicza na podstawie właśnie daty rozpoczęcia ;)
źródło: comment_cEAUHFXZsK6TZDYJryOKzRMSs76CrJsw.jpg
Pobierz@ithedarkwolf: xd