Wpis z mikrobloga

Czy policjant na służbie nie powinien być jak najbardziej bezstronny i obiektywny? Czy demonstrowanie swojego światopoglądu w trakcie wykonywania służby nie łamie regulaminu? To jest chore, i stąd tylko krok do patologii i nadużyć, bowiem taki tęczowy policjant może w pracy dyskryminować osoby o innej orientacji. Generalnie to homoseksualizm powinien być przeciwskazaniem do pracy w policji. Homoseksualista nie powinien być policjantem tak jak np, nie wiem, osoba karana nie może być sędzią czy posłem.

#lgbt #homoseksualizm #zwiazki #policja #londyn #uk #emigracja #neuropa #4konserwy #bekazlewactwa
h.....4 - Czy policjant na służbie nie powinien być jak najbardziej bezstronny i obie...

źródło: comment_v2LrRHylm01yZ5ih62Lplk2d0RJUSFfp.jpg

Pobierz
  • 63
czyli heteroseksualny policjant z automatu dyskryminuje osoby o innej orientacji? WTF w ogole.

Co to za koncentracja prawackich fobii i urojen? LOL Taki krotki wpis, a tyle debilizmow.

@pk347: lol
taki krótki wpis a tyle debilizmów
wg ciebie jeżeli ktoś dyskryminuje to jest prawakiem? a nie słyszałeś przypadkiem o tzw "pozytywnej dyskryminacji"?
xD
beka z ciebie
@heterodewiant44: mam mieszane uczucia co do twojego posta, obnosić się z poglądami na służbie na pewno nie powinien, za coś takiego powinna być nagana, ale założenie że orientacja seksualna determinuje dyskryminację wobec osób o innej orientacji jest tak głupie że słów mi brak...
@heterodewiant44 powiem tak, nie odpowiada mi demonstrowanie swojej orientacji ale to co ty piszesz to takie #!$%@?, że szkoda gadać. Dlaczego niby gej nie mógłby służyć w policji? Zarówno ludzie demonstrujący i na siłe wciskający innym swoją odmienna orientacje jak i rowniez tacy jak ty to rak. Usuń konto.