Wpis z mikrobloga

Czy policjant na służbie nie powinien być jak najbardziej bezstronny i obiektywny? Czy demonstrowanie swojego światopoglądu w trakcie wykonywania służby nie łamie regulaminu? To jest chore, i stąd tylko krok do patologii i nadużyć, bowiem taki tęczowy policjant może w pracy dyskryminować osoby o innej orientacji. Generalnie to homoseksualizm powinien być przeciwskazaniem do pracy w policji. Homoseksualista nie powinien być policjantem tak jak np, nie wiem, osoba karana nie może być sędzią czy posłem.

#lgbt #homoseksualizm #zwiazki #policja #londyn #uk #emigracja #neuropa #4konserwy #bekazlewactwa
h.....4 - Czy policjant na służbie nie powinien być jak najbardziej bezstronny i obie...

źródło: comment_v2LrRHylm01yZ5ih62Lplk2d0RJUSFfp.jpg

Pobierz
  • 63
Właśnie wręcz przeciwnie.

@kiken: wystarczy spojrzeć na zachowanie #neuropa jak bardzo przyjaźni są do ludzi o odmiennym światopoglądzie.

xD

@heterodewiant44: czyli heteroseksualny policjant z automatu dyskryminuje osoby o innej orientacji? WTF w ogole.

Co to za koncentracja prawackich fobii i urojen? LOL Taki krotki wpis, a tyle debilizmow.

@pk347: o wilku mowa. Wszedł nie mając nic do powiedzenia ale ile jadu z paszczy wypluł to jego

( ͡°
@heterodewiant44: funkcjonariusz publiczny nie powinien nie mieć światopoglądu w ogóle (albo mieć zgodny z waszym, jakbyście prawaczki chcieli), tylko mieć jak najszerszy, żeby nie mieć podstawy do duskryminacji kogokolwiek. Wy to zawsze umiecie odwrócić kota ogonem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@heterodewiant44 Moim zdaniem takie ostentacyjnie wyrażanie poparcia dla ruchu społeczno-politycznego przez policjanta na służbie nie jest na miejscu. Bo policja ma być bezstronna. Natomiast nie widzę przeciwwskazań dla których osoby homoseksualne nie mógłby by służyć w policji.
@pk347: Nie ma czegoś takiego jak preferencje seksualne. Jest naturalny popęd seksualny służący rozmnażaniu się, przetrwaniu gatunku, oraz wady genetyczne i próżność charakterystyczna dla człowieka z jego wyjątkową inteligencja na tle innych gatunków. Porównywania rzekomych "orientacji" jest niewyobrażalną głupotą.
@kejter1: W przeciwieństwie do Ciebie, ja każde zdanie mogą uzasadnić ścianą argumentów i dowodów. Mnie interesuje wyłącznie nauka, nie mam żadnych sympatii politycznych i ideologicznych.
@dingi_dong: Chyba nie myślisz, że będę odpowiadał poważnie na niepoważne wpisy wykopkowych śmieszków od XD, którzy nauki nawet nie liznęli, więc opierają się o autorytety. Nie masz do czynienia z pierwszym lepszym napinaczem.