Wpis z mikrobloga

@Tomek_Gda: ciiiiiiii bo według @pawlo74 i a zwlaszcza @Rihter 'aka non rigczer nic sie nie dzieje i LSK leci na dno do 0.1$ xD a tu się zaczyna mocny rozwój na najsilniejszym rynku azjatyckim. Co zrobić, pajacom nie wytłumaczysz bo ich inwestycja ma trwać maksymalnie tydzień i szybko trzeba się chwalić kolegom z fabryki że się 7000zł zarobiło xDxD
  • Odpowiedz
Nie jestem zwolennikiem skrajnosci na Lisku ale widac ze cos sie dzieje, ze cos robią, ze cos jest...niestety caly rynek jest nisko i pewnie przyjdzie jeszcze czekac z pol roku zanim wszystkie krypto wejda na wyzszy poziom
  • Odpowiedz
@Tomek_Gda: Co to jest pół roku dla inwestycji? Nic. Przecież poważny inwestor nie inwestuje pieniędzy na jutrzejszy chleb czy też resztę wypłaty, którą musi mieć do 10-go w całości, bo musi starczyć na życie. Pół roku to moment, ja myślę o 1-3 latach w LSK, żeby wyciągnąć duży zysk. Takich rzeczy jednak Rihterowi z fabryki nie wytłumaczysz... bo to leszcze do wyleszczania.
  • Odpowiedz
1-3 lata to jednak zbyt duzy okres czasu, niestety w nalblizyszch latach musimy sie spotkac z kolejnym kryzysem bo od sluzszego czasu go po prostu nie bylo i niestey rykoszetem moga dostać krypto, ja bede wychodzic jak bedzie u temu dobra okazja, Lisk jest dobry ale jeszcze sporo musi popracowac nad zaufaniem i niestety musi powstac na nim kilka konkretnych projektów co zajmie jeszcze sporo czasu, sidechainy to kolejne pol roku po
  • Odpowiedz