Aktywne Wpisy
BillieJane +69
Sąsiedzi z góry mają metodę na gówniaka. Żeby się wywrzeszczał, wybeczał, aż się zmęczy. Obecnie zaczyna mu brakować tchu przy mocniejszych zrywach. Trwa to już 20 minut
#zalesie
#zalesie
Wraczek +34
Typ to chodzący mem i definicja myślenia życzeniowego xD
Gówniany Midas po raz kolejny dyktuje warunki landlordom, może by się tym przejęli gdyby wiedzieli o twoim istnieniu @mickpl
Dobrze że nie czytają twoich postów, bo mogli by sobie zabrać do głowy to, że ich biznes upada po raz setny w tej dekadzie. Problem z wynajęciem to mogą mieć jedynie ci którzy kupili jakąś g---o wielką płytę na obrzeżach, ciułacze w centrum
Gówniany Midas po raz kolejny dyktuje warunki landlordom, może by się tym przejęli gdyby wiedzieli o twoim istnieniu @mickpl
Dobrze że nie czytają twoich postów, bo mogli by sobie zabrać do głowy to, że ich biznes upada po raz setny w tej dekadzie. Problem z wynajęciem to mogą mieć jedynie ci którzy kupili jakąś g---o wielką płytę na obrzeżach, ciułacze w centrum
Z jakiego filmu/serialu może być to kadr? Z Fargo, z Sherlocka, z Kapitana Ameryki? No jak dla mnie z każdego wymienionego, bez różnicy, wszędzie te same miny wali, kilka wypracowanych wyrazów twarzy które ciągle powtarza. Mieszane mam uczucia co do niego.
Zaleta i wada - bo niby do każdego filmu się nada, lecz w każdym filmie jest taki sam.
Pewnie trochę uogólniam, nie widziałem wszystkich filmów z nim, wymieniłem kilka które mam "na świeżo" obejrzane, innych nie pamiętam nazw w tym momencie, ale dokładnie tak samo go z nich zapamiętałem.
A tu z zadowolona miną
#film #seriale #martinfreeman #niepopularnaopinia
w sumie jak tak twoje komentarze na profilu czytam, to dokładnie potwierdza to że jesteś nudziarzem, który nigdy nie wdaje się w dyskusje bo jego "przeciwnicy" według niego to ameby i po prostu wyraża swoje gówniane zdanie i ucina dalszą możliwość rozmowy, piszesz innym że mają smutne życie a to ty masz smutne, jak takich spotykam w swoim życiu to olewam ciepłym moczem, bo jesteś nic niewartym ... i tu skończę, ale możesz się