Wpis z mikrobloga

Martin Freeman - niby sympatyczny i potrafiący wyraźnie pokazać mimiką "nastrój", ale jednocześnie nijaki.

Z jakiego filmu/serialu może być to kadr? Z Fargo, z Sherlocka, z Kapitana Ameryki? No jak dla mnie z każdego wymienionego, bez różnicy, wszędzie te same miny wali, kilka wypracowanych wyrazów twarzy które ciągle powtarza. Mieszane mam uczucia co do niego.

Zaleta i wada - bo niby do każdego filmu się nada, lecz w każdym filmie jest taki sam.

Pewnie trochę uogólniam, nie widziałem wszystkich filmów z nim, wymieniłem kilka które mam "na świeżo" obejrzane, innych nie pamiętam nazw w tym momencie, ale dokładnie tak samo go z nich zapamiętałem.

A tu z zadowolona miną

#film #seriale #martinfreeman #niepopularnaopinia
R.....u - Martin Freeman - niby sympatyczny i potrafiący wyraźnie pokazać mimiką "nas...

źródło: comment_wxbVMBNqkZYnaxZPKevdJhJhxfiCMUkm.jpg

Pobierz
  • 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Rodzynek_w_serniku: Ja go lubię, tak po prostu i kwestia jednej miny mi nie przeszkadza. Jednak ostatnio widziałam Przebudzenie dusz (2017) i wydaje mi się, że jako Mike Priddle zrobił dobrą robotę. Zupełnie inna gra w moim odczuciu.
  • Odpowiedz
  • 1
@Rodzynek_w_serniku e tam, w Hobbicie, mimo że filmy raczej mierne, spisał się bardzo przyzwoicie. Ja tam nie mogę zdzierżyć Karolaka - wszędzie te same miny, ta sama maniera wymowy, te same gesty. W każdym filmie ta sama rola. Zachowuje się, jakby w żadnym filmie nie grał, a po prostu stawal przed kamerą i był sobą.
  • Odpowiedz
@Rodzynek_w_serniku tyle samo co Twoj, nie wnosi do niczyjego zycia konpletnie nic :). Pomijajac to ze jest wierutna bzdura a Ty konpletnie nie znasz sie na kinie i aktorstwie. Ale mozesz miec swoje zdanie i je sobie miej tylko gdzie indziej.
  • Odpowiedz
@Albertucci: oho kolejny wykopowy ekspert, wiesz gdzie mam twoje zdanie?

w sumie jak tak twoje komentarze na profilu czytam, to dokładnie potwierdza to że jesteś nudziarzem, który nigdy nie wdaje się w dyskusje bo jego "przeciwnicy" według niego to ameby i po prostu wyraża swoje gówniane zdanie i ucina dalszą możliwość rozmowy, piszesz innym że mają smutne życie a to ty masz smutne, jak takich spotykam w swoim życiu to olewam ciepłym moczem, bo jesteś nic niewartym ... i tu skończę, ale możesz się
  • Odpowiedz