Aktywne Wpisy
Wystarczy, że przez te 4 lata KO zrobi jedną rzecz i mają zabetonowane zwycięstwo w kolejnych wyborach:
Głosowanie przez mObywatela
I PiS ze swoim betonem ze średnim IQ 65 zostaje zrównany z ziemią.
#wybory
Głosowanie przez mObywatela
I PiS ze swoim betonem ze średnim IQ 65 zostaje zrównany z ziemią.
#wybory
snorli12 +145
To jest niesamowite jak zmieniła się moda w ciągu 10 lat, jakby 10 lat temu dziewczyny na studiach w szkole tak się ubrały wyglądały by na odmiencow a teraz wszystkie wyglądają jak raper w latach 90 tych xdd Skąd ta moda się wzięła? Z jakiegoś serialu, piosenkarek?
#plodnajulka #logikarozowychpaskow #modadamska #ubrania #studbaza #licbaza #ubrania #pytanie
#plodnajulka #logikarozowychpaskow #modadamska #ubrania #studbaza #licbaza #ubrania #pytanie
W skrócie: wpadła mi idiotka pod maskę, chociaż byłem na drodze z pierwszeństwem. Nawet jej nie drasnąłem, tylko ona hamując równocześnie ze mną, ze strachu chyba pochyliła się nie w te stronę co miała i upadając #!$%@?ła w tablice rejestracyjną. Policja wezwana przez poszkodowaną(na umyśle najwidoczniej) przyznała racje mi, ponieważ babeczka ścięła oś jezdni, wykonała jakiś niezrozumiały manewr i wymusiła. I tak chwała Bogu, bo gdybym wszedł w zakręt szybciej niż 20km/h, to pewnie trafiłaby do szpitala. Efektem całej sytuacji był dwustuzłotowy mandat wlepiony tej babie.
Rowerzyści - uważajcie do #!$%@? pana, bo nie jesteście świętymi krowami, a w starciu z maszyną, która waży lekko ponad tonę, wy i wasze rowerki macie naprawdę nikłe szanse na wyjście z jakiejś stłuczki bez obrażeń.
#poznan #rower #zalesie
Zresztą sam jako rowerzysta jestem świadkiem debilnych zachowań innych rowerzystów, wymuszeń czy braku pilnowania gówniaków przez rodziców, które pchają mi się pod rower (one za to na małych rowerkach, nie patrzą do przodu, rodzice #!$%@? xD).
Komentarz usunięty przez autora
To tak na szybko ze statystyk policji za 2017.
https://www.transport-publiczny.pl/wiadomosci/rowerowe-statystyki-2015-z-roku-na-rok--bezpieczniej-54268.html
@Lewo:
czyli wjechać na przejście chciała, czy skręcić na drodze?
bo za wymuszenie + przejazd na przejściu dla pieszych można by zwiększyć madat o kolejną stówę. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
PS
Poza tym samochody ciężarowe powodują więcej wypadków - 2280 (rowerzyści 1 546) w których zginęło 244 osoby. / 119 ofiar wśród rowerzystów. Słaby patrzysz. ( ͡º ͜ʖ͡º)
poruszaj się w bezpiecznej okolicy, to tez nie bedzie problemu ¯\_(ツ)_/¯
@Limonene: