Wpis z mikrobloga

to daj żyć innym tak jak im się podoba ;)

@top_czipsy: Nic z tego. To się wyklucza z tym, czego chcę JA. A to JA jestem najważniejszy i to czego JA chcę. Resztę mam gdzieś. I będę robił wszystko, w każdy dostępny mi sposób, żeby to mnie było dobrze. Nawet jeśli to oznacza zgnojenie kogoś przy okazji.
  • Odpowiedz
żyjesz na ile pozwala ci twoje s----------e i niechęć do kobiet. Dlaczego ich nie lubisz i się ich boisz?

@Kaijot: Ależ Ja je uwielbiam. Te darmowe, jak i te za pieniądze. Wszystkie. Mają robić to, czego Ja chcę i tyle.
  • Odpowiedz
@pinkquartz Karmienie ostentacyjne żeby pokazać światu jaka to jest się super "madką" jest obrzydliwe
Ale karmienie gdzieś na uboczu, albo przykrywanie się chusteczką/pieluszką w tym momencie jest ok
Nawet, nie przykrywanie się, ale odwrócenie się od innych w zacisznym miejscu też jest ok

A sama nienawidzę takich co latają z gołym, podskakujących cycem i wołają dziecko dopiero na karmienie tak jakby mu obiad pokazywały :/
  • Odpowiedz
@Greensy: Są 2 wyjścia - albo nie dostał jeszcze porządnego w-------u i cwaniakuje :) albo dostał bardzo porządny w------l i teraz cwaniakuje tylko w necie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz