Wpis z mikrobloga

@czeko: mi koleś akurat napisał ze pod linkiem są nagie jego siostry XD nie miałem pojęcia ze samym wejściem do jakiegoś jpg mogłem stracić passy
  • Odpowiedz
@Walther00 pamiętam jak robiliśmy #!$%@? z kolegi że grał a później sam spróbowałem i wciagnelo i jedne z lepszych wspomnień. Może wielu sukcesów nie było ale klimat był. W nocy, po ciemku, wszyscy śpią a ty nawalasz. Eh, były czasy.
Jeszce z tym kolegą była lepsza beka bo grał dużo dłużej, maniak prawie, do szkoły nie chodził bo grał, a później jaki dumny ze uzbieral na pacca, wykupił na 3msc, trochę
  • Odpowiedz
@Walther00: nigdy nie #!$%@? za dzieciaka wiecej niz 12 lvla ale piekne czasy. Na rooku chyba najwiecej spedzilem czasu. Te walki o 8 lvl, wyprawy na rotworma po katane po 10 osób i szukanie ochotnika ktory przejdzie te chmurke poisonu xD. Kiedys jakis ziomek widzac mnie umierajacego dal mi trucizne w vialu mowiac ze to potion i wypilem xD. Wyjscie na maina to bylo cos - ziom mnie potem na
  • Odpowiedz
Kiedys jakis ziomek widzac mnie umierajacego dal mi trucizne w vialu mowiac ze to potion i wypilem xD.

@crine to mogłem być ja. Kilkanaście komentarzy wyżej sprawdź sobie bo przytaczam taką akcję xD
  • Odpowiedz