Aktywne Wpisy
SaIamanca +365
Dostałem w rozliczeniu Samsunga S24+ i do niego smartwatcha z tej samej firmy, a że nie jest mi to potrzebne i od 4 miesięcy się kurzy to oddam wykopkowi (bez zielonek!)
Wystarczy, że dasz tutaj plusika, napiszesz kreatywny komentarz i zaobserwujesz mój profil i dnia 19 października będzie losowanie.
Oczywiście dostawę sam opłacam.
#rozdajo #samsung #smartfon #smartwatch #cebuladeals
Wystarczy, że dasz tutaj plusika, napiszesz kreatywny komentarz i zaobserwujesz mój profil i dnia 19 października będzie losowanie.
Oczywiście dostawę sam opłacam.
#rozdajo #samsung #smartfon #smartwatch #cebuladeals
mirko_anonim +5
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mój chłopak ma ogromne problemy z zachowaniem czystości. Jak mogę mu to przekazać, żeby go to nie zabolało?
Mianowicie, nie sprząta pudełek po jedzeniu, nie myje zębów, nie używa antyperspirantu, myje się raz na dwa dni a niekiedy zdarza się, że nawet w kiblu są "resztki"... Wydaje mi się, że wynosi się to z domu i już wiele nie zdołam zmienić. Kocham go, ale to odrzuca.
Czy macie jakieś pomysły, co mogę zrobić aby się zmienił? Nawet gdy ja przychodzę, kompletnie o to nie dba.
Nigdy wcześniej z takim niechlujstwem się nie spotkałam. :<
Mój chłopak ma ogromne problemy z zachowaniem czystości. Jak mogę mu to przekazać, żeby go to nie zabolało?
Mianowicie, nie sprząta pudełek po jedzeniu, nie myje zębów, nie używa antyperspirantu, myje się raz na dwa dni a niekiedy zdarza się, że nawet w kiblu są "resztki"... Wydaje mi się, że wynosi się to z domu i już wiele nie zdołam zmienić. Kocham go, ale to odrzuca.
Czy macie jakieś pomysły, co mogę zrobić aby się zmienił? Nawet gdy ja przychodzę, kompletnie o to nie dba.
Nigdy wcześniej z takim niechlujstwem się nie spotkałam. :<
#opener #cebula
Komentarz usunięty przez autora
@Krzysu: im nie są potrzebne kolejki, bo to oznacza, że działają na 100% a podaż i tak nie jest wystarczająca.
Jeśli podniosą cenę 2x, to i tak będą działać pewnie na 75-100% mocy przerobowej, bo n------y głodny czlowiek wszystko kupi xD
pomijam cenę wykupienia miejsca na festiwalu, która faktycznie moze stanowić
@Krzysu: to nie Nasza Klasa tylko wypok ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@Krzysu: To by zadziałało, gdyby wokoło było pińćset innych lokali z konkurencyjnymi cenami. Tyle że Opener nie odbywa się w centrum miasta, tylko przy lotnisku, na pustkowiu. Ludzie są głodni i zmęczeni, więc i tak kupią te zapiekanki za 20 złotych.
Zrób 1000 zapieksów po 10 zł zarób 10000
Zrób 100 zapieksów po 25 zł zarób 2500
Ja widzę raczej tak: masz tysiąc sztuk, więcej nie sprzedasz. Po 25 schodzą wszystkie. Po co taniej sprzedawać?
Pracujesz 10 godzin, czyli 600 minut. Jeśli jedną zapiekankę przygotowujesz w półtorej minuty plus kasowanie, to i tak więcej nie sprzedasz. Czyli jak obniżysz cenę do 10 złotych, to...?
@Shanny
A z drugiej strony dziękuję za odpowiedzi ( ͡° ͜ʖ ͡°)