Witam ponownie wszystkich graczy. W poniedziałek ocenialiśmy grę Need For Speed: Most Wanted z roku 2005.
93,98% przepytanych Mirków bądź Mirabelek grało w tę grę. Średnia ocena tej gry na wykopie wynosi: 8,78. To więcej niż na gry-online (8,6) oraz więcej niż na Metacritic (8,5).
Dziś oceniać będziemy grę: Rust z 2013 (EA) / 2018 roku.
Może znajdą się osoby chętne do wspólnej gry i reaktywacji tagu #rustzwykopem? Dodatkowo na Steamie do 19 trwa wyprzedaż i gra kosztuje 32 zł zamiast 125 zł.
W kolejnym głosowaniu będziemy głosować na grę Black & White z roku 2001.
Bardzo proszę o podzielenie się opiniami, wspomnieniami na temat tej gry.
Zasady: Oceniamy różne gry z różnych gatunków i różnych okresów. Głosujemy w skali 1 - 10, ocena będzie uśredniona i porównana z ocenami na portalu gry-online oraz metacritic. Głosowania będą się odbywać co 1-3 dni w zależności od wolnego czasu. W komentarzach będzie jeszcze jedna ankieta na temat tego czy grałeś w daną grę.
@Horvath Ekran ładowania i dźwięk podkładanych C4, panika, adrenalina i nie wiesz co się dzieje... ŻODNA ALE TO POWTARZAM ŻODNA gra nie da Ci takich emocji już przy samym ładowaniu mapy. Mam 500h przegrane jeszcze na starej wersji legacy.
Ekran ładowania i dźwięk podkładanych C4, panika, adrenalina i nie wiesz co się dzieje...
ŻODNA ALE TO POWTARZAM ŻODNA gra nie da Ci takich emocji już przy samym ładowaniu mapy.
@LaserRock46AND2: Dokładnie w sedno. Druga taka sytuacja, którą każdy przerabiał to zabunkrowanie się we wnętrzu swojej fortecy będąc pewnym, że nie ma takiej siły by Cię zraidowali, a rano komunikat, że zginąłeś od ciosu siekierą. ( ͡°͜ʖ
@Horvath: Przegrałem w rusta sporo, gra samemu jest nudna jednak gdy gramy z fajna ekipą to nawet kilofowanie bazy przez całą noc jest przyjemne. Podoba mi się w Ruscie że gra jest ciągle rozwijana, nowe budowle, bronie a nawet ostatnio lódku. Jednak najwiekszy sentyment mam do wersji z końca 2015 roku gdy były blueprinty, bolt zabijał na strzała a z kałacha full auto można było puścić tylko w niebo. Gre
@gzres: Ale to jest niestety problem praktycznie każdego survivalu, a przynajmniej wszystkich tych które znam - nie da się zbudować bazy nie do zrajdowania albo takiej mega ciężkiej której by ci nie zrajdowali na luzie po tygodniu. Czasami baza utrzymywała mi się np. miesiąc ale to raczej dlatego, że nikt specjalnie nie był zainteresowany nią, albo po prostu szczęście.
Ja osobiście każdemu kto lubi survivale szczerze poleciłbym Miscreated - to
@Horvath Dla mnie świetna gra, chętnie bym popykał z jakimiś wykopkami, akurat to, że można wszystko stracić jest najlepsze:D Latanie za bambusami łukiem i darcie do nich mordy to coś pięknego:D
@nn1upl: Tu nie chodzi o zbudowanie bazy, której nie da się zrajdować - tu chodzi o pewien balans. Mogłyby być np. serwery z systemem staminy ala Tibia. Dostajesz boost przez pierwsze dwie godziny grania - więcej expa i tak dalej. W Rust mogłoby to być więcej surowców. Utrudnić też dojście do C4, które jak grałem było tak abstrakcyjnie łatwe, że to aż żart.
@gzres: O to to. To by mogło pomóc. A Rust dobra giera, tylko właśnie nie miałem z kim grać. W Miscreated to samo, ale dołączyłem na kanał Discord Miscreated Polska i ludzie od razu się znaleźli. Wspólne akcje, rajdy Ruskich...jest co robić :)
93,98% przepytanych Mirków bądź Mirabelek grało w tę grę. Średnia ocena tej gry na wykopie wynosi: 8,78. To więcej niż na gry-online (8,6) oraz więcej niż na Metacritic (8,5).
Dziś oceniać będziemy grę: Rust z 2013 (EA) / 2018 roku.
W kolejnym głosowaniu będziemy głosować na grę Black & White z roku 2001.
Bardzo proszę o podzielenie się opiniami, wspomnieniami na temat tej gry.
Tag do obserwacji/czarnolistowania: #wykopowegry
Zasady: Oceniamy różne gry z różnych gatunków i różnych okresów. Głosujemy w skali 1 - 10, ocena będzie uśredniona i porównana z ocenami na portalu gry-online oraz metacritic. Głosowania będą się odbywać co 1-3 dni w zależności od wolnego czasu. W komentarzach będzie jeszcze jedna ankieta na temat tego czy grałeś w daną grę.
#gry #pcmasterrace #rust
Na ile oceniasz?
Ekran ładowania i dźwięk podkładanych C4, panika, adrenalina i nie wiesz co się dzieje...
ŻODNA ALE TO POWTARZAM ŻODNA gra nie da Ci takich emocji już przy samym ładowaniu mapy.
Mam 500h przegrane jeszcze na starej wersji legacy.
@LaserRock46AND2: Dokładnie w sedno. Druga taka sytuacja, którą każdy przerabiał to zabunkrowanie się we wnętrzu swojej fortecy będąc pewnym, że nie ma takiej siły by Cię zraidowali, a rano komunikat, że zginąłeś od ciosu siekierą. ( ͡° ͜ʖ
Ja osobiście każdemu kto lubi survivale szczerze poleciłbym Miscreated - to
W wolnej chwili obczaję Miscreated!
@gzres: O to to. To by mogło pomóc. A Rust dobra giera, tylko właśnie nie miałem z kim grać. W Miscreated to samo, ale dołączyłem na kanał Discord Miscreated Polska i ludzie od razu się znaleźli. Wspólne akcje, rajdy Ruskich...jest co robić :)
@nn1upl: Jak mnie wciągnie to się odezwę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dobre sobie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora