Aktywne Wpisy
fbkq +495
To dla tych którzy współczują tej wieśniaczce #izaadamczyk że w-----a się w piramidę.
Ta obrzydliwa rura nie cofnie się przed niczym.
#frajerzyzmlm
Ta obrzydliwa rura nie cofnie się przed niczym.
#frajerzyzmlm
ChlopoRobotnik2137 +164
jestem bardzo zadowolona, że oddzwonili, bo jak tylko zobaczyłam to ogłoszenie to miałam nadzieję, że się ze mną skontaktują.
jedyny zgrzyt to dress code, musze iść na zakupy po białą koszulę z kołnierzykiem i czarne baletki.
#praca
#pracbaza
XDDDD
@Lena93: No zazwyczaj w kraju mamy wolne soboty i niedziele więc nie pracujesz 30 dni w miesiącu tylko średnio 20 ty pracujesz 5 dni mniej, a nie napisałaś czy może nie będziesz z---------ć po 12h. Niech ci się wiedzie ale prosze nie p-----l że to jakaś super praca za super pieniądze bo to stawka raczej najniższa możliwa, a
@wiem_wszystko myslalem bardziej o takiej odpowiedzialnosci przy ktorej jak cos zjebiesz fest to sa straty liczone w setkach tysiecy.
Tu mam o tysiąc zlotych więcej i wiecej wolnego ulozonego w bardziej sensowny sposob niz "to co zostanie po pracy".
Wiec tak, dla mnie w tej chwili wydaje sie to spoko oferta, a
co za z-----e podejście, żeby tylko wytykać komuś, ze myśli nie po naszemu, lub że inni mają lepiej więc ty masz do d--y
15 dni roboczych to trzy tygodnie, nie dwa
Ale forma 15 dni wolnego brzmi fajnie, powodzenia