Wpis z mikrobloga

ale jestem podjarana! oddzwonili do mnie w związku z ofertą pracy: kelnerka w pociągu. będę sobie przez 15 dni jeździć po Polsce (m.in. pendolino), zakwaterowanie i wyżywienie mam zapewnione, a następne 15 dni mam wolne :)
jestem bardzo zadowolona, że oddzwonili, bo jak tylko zobaczyłam to ogłoszenie to miałam nadzieję, że się ze mną skontaktują.
jedyny zgrzyt to dress code, musze iść na zakupy po białą koszulę z kołnierzykiem i czarne baletki.
#praca
#pracbaza
  • 137
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

gdzie zapłacą Ci 2550 na rękę za pół miesiąca pracy? nigdzie.

XDDDD
@Lena93: No zazwyczaj w kraju mamy wolne soboty i niedziele więc nie pracujesz 30 dni w miesiącu tylko średnio 20 ty pracujesz 5 dni mniej, a nie napisałaś czy może nie będziesz z---------ć po 12h. Niech ci się wiedzie ale prosze nie p-----l że to jakaś super praca za super pieniądze bo to stawka raczej najniższa możliwa, a
  • Odpowiedz
@sd32ds3eew23: jasne, to nie jest praca marzen ale wolę to niz bezrobocie albo sterczenie w Diverse kazdego dnia w c-------h godzinach 10-18 plus dwie soboty w miesiacu za 1500 zl. Plus prace na magazynie tegoż sklepu oczywiście.
Tu mam o tysiąc zlotych więcej i wiecej wolnego ulozonego w bardziej sensowny sposob niz "to co zostanie po pracy".
Wiec tak, dla mnie w tej chwili wydaje sie to spoko oferta, a
  • Odpowiedz
@Lena93: nie słuchaj tych narzekaczy. każda praca lepsza niż nic nie robienie, a jak tobie się ona podoba to już w ogóle spoko

co za z-----e podejście, żeby tylko wytykać komuś, ze myśli nie po naszemu, lub że inni mają lepiej więc ty masz do d--y
  • Odpowiedz
@Lena93: gratulację i powodzenia! Uważaj tylko na jedno: moja koleżanka też przez chwilę pracowała w ten sposób, nigdy nie miała choroby lokomocyjnej, w pociągach czuła się dobrze. Ale jak przyszło do stania/chodzenia przez kilka godzin w jadącym pociągu to wyszło, że nie da rady - mdłości, zawroty głowy, no po prostu wyszła choroba lokomocyjna :) Mam nadzieję że Ciebie to nie spotka.
  • Odpowiedz
  • 2
@Lena93 rozumiem, tylko mówię że to nie praca przez pół miesiąca licząc średnią do pensji
Ale forma 15 dni wolnego brzmi fajnie, powodzenia
  • Odpowiedz