Wpis z mikrobloga

Wygląda na to że w Warszawie nie można już nawet na dłuższą chwilę zostawić starego auta, bo zaraz darmozjady z SM grożą że odholują (°°
https://www.facebook.com/stadozabytkowychbaranow/posts/10156464066744609

#samochody #motoryzacja #czarneblachy #fiat126p #maluch #warszawa
o.....y - Wygląda na to że w Warszawie nie można już nawet na dłuższą chwilę zostawić...

źródło: comment_9yUTPl6rwFMrbcrtSApVpaAT4juziSMj.jpg

Pobierz
  • 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@DryfWiatrowZachodnich: gorsze jest jak jest ślisko bo deszcz i prowadzisz auto bez absu czy innego esp i trzymasz większy odstęp przed samochodem...żeby jak co wyhamować spokojnie i zawsze się znajdzie burak który wpierdzieli ci się w ten odstęp...bo jego ten ułamek sekundy i parę metrów zabawia. A ty się denerwujesz żeby nie zrobić mu garażu z d--y
  • Odpowiedz
@camaro98: Mi tam sie to szczesliwie nie zdarza (podobnie jak nie wciskaja sie), mimo iz jezdze powoli, bo malutkie doswiadczenie i auto z napedem na dupe. Podejrzewam ze powodem nie wciskania sie jest to ze woze sie 5 metrowym klocem, wiec gorzej jak ja w kogos wpadne niz jakbym jechal np Corsa ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Ale kiedys jak mnie na autostradzie zlapal deszcz ulewny myslalem
  • Odpowiedz
@DryfWiatrowZachodnich: oj miałem tak samo 2 dzień po odebraniu prawka...była w zima i był na drodze czarny lud oł boj ledwo co się wybroniłem przed walnięciem w przepust. Ogólnie to uczyłem się jeździć starą tylnonapędówką i nią wtedy też jechałem...w sumie to cały czas nią jeżdżę. Jak tak pomyśle to mało w życiu jeździłem przednionapędówkami...tyle co na kursie yarisem i a tak to to bardzo sporadycznie...może nie całe 5% kilometrów
  • Odpowiedz
@oficer-prowadzacy Najlepsze rozwiazanie - własna posesja. Dopóki nic nie przecieka, to możesz sobie robić co chcesz i nie użerasz się z SM. Szkoda tylko, że nie każdy może sobie na ro pozwolić

@camaro98 Znam takich, wjedzie ci przed maskę, piłuje silnik, a i tak za kilometr skręca na parking albo spotykasz go na światłach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@oficer-prowadzacy: @camaro98: Sorry ze wolam, ale cos mnie tknelo i wklepalem adres z kartki, namierzylem naszego bohatera xD google.pl/maps/@52.2834438,20.9789662,3a,85.6y,116.54h,89.48t/data=!3m6!1e1!3m4!1sK1rofrGdmA1k103twp9BYg!2e0!7i13312!8i6656

Ten plot obok to parking strzezony [podejrzewam spolecznie], kogos chyba boli d--a i portfel ze wykluca sie o miejsce zajmowane przez jednego kaszlaczka xD
  • Odpowiedz