Dlatego kobiety są tak słąbymi pracownikami i nigdy nie osiągają sukcesów bo jako dorosłe "kobiety" zachowują sie jak gorzej niż dzieci w przedszkolu.
@Jack_Daniels_Ze_Szklanki: jakby mi, jako facetowi, z d--y co miesiąc krew leciała przez tydzień to też bym wolał zamknąć się w pokoju pod kołderką i przeczekać.
@D_anonek: nie każda kobieta może używać antykoncepcji. Mało ich, ale są takie. Kto Ci powiedział, że przy antykoncepcji okresu ni ma? Jest, tylko faktycznie, mniej bolesny.
@apopleksja a teraz spojrzyj na to z punktu widzenia pracodawcy i zastanów się dlaczego wielu zatrudnia mężczyznę zamiast kobiety w przypadku porównywalnych kompetencji.
@D_anonek: Biorę antykoncepcję, od bardzo dawna. Skutki są takie, że zamiast dwunastodniowego okresu mam sześciodniowy. Ale nie zredukował się niestety poziom bólu.
@Prezes_Lato u nas w biurze są 3 osoby pomijając głównego szefa. Ja i dwóch facetów. Zgadnij kto pracuje tu rok a kto xx lat i zgadnij kto caly czas robi błędy i kto musi je poprawiać.
P: - mam okres, mogę iść do domu?
K: - ja też mam, też mogę iść?
P: - to chodźmy razem
K: - poco jak masz okres?
#c--------------l #heheszki
Miesiączka? XD co wy wiecie o bólu...
Spróbujcie przeżyć jeden dzień z gorączka 38°C jako facet. Wtedy dowiecie się co to ból ( ͡° ͜ʖ ͡°)
M - pokochamy się?
Ż - mam okres
M - no to d--a
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_EoH0DDTAKqnenoeeoCnBa1tPKKiTFFTX.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@Jack_Daniels_Ze_Szklanki: jakby mi, jako facetowi, z d--y co miesiąc krew leciała przez tydzień to też bym wolał zamknąć się w pokoju pod kołderką i przeczekać.
Więc nie p-----l.
Kto Ci powiedział, że przy antykoncepcji okresu ni ma? Jest, tylko faktycznie, mniej bolesny.