Aktywne Wpisy

tortellonizsosem +188
Biznes po polsku odc. 2137
Restauracja w Krakowie „pod Wawelem”, w ciągu godziny ruch ok 500 klientów. Około 1,5h stania w kolejce do wejścia, na wejściu informacja, że awaria terminala płatność tylko gotówką. Ciekawostka - awaria trwa już od dobrego pół roku. Podczas płatności otrzymujesz oczywiście rachunek kelnerski.
Biedny przedsiębiorca ma tych restauracji ok 5-7 w całej Polsce. Przypominam ok 500 osób na godzinę bo restauracje są wielkie. To co widzicie na
Restauracja w Krakowie „pod Wawelem”, w ciągu godziny ruch ok 500 klientów. Około 1,5h stania w kolejce do wejścia, na wejściu informacja, że awaria terminala płatność tylko gotówką. Ciekawostka - awaria trwa już od dobrego pół roku. Podczas płatności otrzymujesz oczywiście rachunek kelnerski.
Biedny przedsiębiorca ma tych restauracji ok 5-7 w całej Polsce. Przypominam ok 500 osób na godzinę bo restauracje są wielkie. To co widzicie na
źródło: Zrzut ekranu 2025-12-23 o 17.11.13
Pobierz
vieniasn +70
dziś ponury los wylosował mi że dostałem duży kawałek sernika od sąsiadki której prawie nie znam
źródło: 1000048286
Pobierz

P: - mam okres, mogę iść do domu?
K: - ja też mam, też mogę iść?
P: - to chodźmy razem
K: - poco jak masz okres?
#c--------------l #heheszki
@CamelCase: No jak ile, prosta matematyka - 12 ( ͡° ͜ʖ ͡°) Po jednym na każdą miesiączkę :)
Komentarz usunięty przez autora
@Jack_Daniels_Ze_Szklanki: hmm... Ja mam takie odczucie co do facetow. Zachowuja sie w pracy jak w piaskownicy.
Co mam brać z tej apteki?