Wpis z mikrobloga

Dialog pomiędzy moim kierownikiem a jedną z pracownic:

P: - mam okres, mogę iść do domu?
K: - ja też mam, też mogę iść?
P: - to chodźmy razem
K: - poco jak masz okres?

#c--------------l #heheszki
  • 128
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Jack_Daniels_Ze_Szklanki: G---o wiesz. Jak ci się nie podoba utrzymywanie księżniczki to zawsze możesz znaleźć sobie nową, normalną kobietę, masz wybór, a kobieta okresu się nie pozbędzie. Zresztą idiotyczne porównanie.
Ciekawe czy byłbyś taki mądry jakbyś miał tak samo jak ja z powodu okresu jeden dzień w miesiącu odjęty, bo ból jest nie do wytrzymania, a co druga próba wyjścia z domu w pierwszy dzień okresu kończy się zemdleniem i wezwaniem
  • Odpowiedz
@CamelCase: przecież nie zawsze dostaje okres w dzień roboczy przed wyjściem do pracy. Dodatkowo urlopami ja sobie zarządzam więc mogę zgłosić tego samego dnia, że mnie nie będzie i wpisać normalny wypoczynkowy.
  • Odpowiedz
@cesares Czasami mi się zdarza wyjść z tego powodu z pracy, bo jak jest bardzo źle to potrzebuję - oprócz maksymalnej dawki kombinacji Aulin + Skopolan - dodatkowy zastrzyk i Tramal. Ja po tylu lekach nie jestem w stanie pracować, niestety. A i tak nawet wtedy wymiotuję z bólu i mam taką sraczkę, że potrafię zemdleć na kiblu z mordą w misce z rzygami ( ͡° ʖ̯ ͡°
  • Odpowiedz