Aktywne Wpisy

ChlopoRobotnik2137 +116
I chłop już se spaceruje po Wenecji, obecnie jest na placu św Marka. To tutaj zwaze były przebitki w teleekspresie jak Wenecje zalewało . Miasto bardzo piękne, ale ilość ludzi jaka tu się pałęta jest przeogromna. To nie jest w zasadzie miasto tylko skansen z drogimi butikami i restauracjami w których mocna przepłacisz . Gdybym wiedział ze tu tak tłoczno to bym nawet tu się nie pchał . Podobnie było w Wiedniu
źródło: image_picker_C32B80DE-CE41-4D39-8AEE-637F9397C513-43761-000004C6BC50DB1C
Pobierz
phaxi +289
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

7. Miej ból dupska i pisz pierdoły na wykopie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
poza tym jakie setki? mezczyzn 8/10 i wyzej jest 5 %
@Helsantonio_Montes: zawsze mam beke jak jakiś dzban opisuje swój "eksperyment" w aplikacji do ruchania gdzie ocenia się ludzi po jednym zdjęciu i taki przegryw odkrywa rewelacyjnie że wygląd w takiej aplikacji jest kluczowy
nie wiem co te ludzie mają w głowach ale zawsze mi się wydaje że taki stulejarz po tygodniu eksperymentowania musi mocno płakać w poduszkę. Brawo przegrywy po raz kolejny podkopaliście swoją niską
@Helsantonio_Montes: Z drugiej strony niech takie typy dalej je baituja i proponują spotkanie to może się nauczą umawiać z normalnymi mirkami a nie kolesiami 10/10 (✌ ゚ ∀ ゚)☞