Aktywne Wpisy

Jailer +419
Krótka piłka - do rozdania mam Kingdom Come: Deliverance Royal Edition na Steam. Losowanie jutro o 21.
Zasady:
1. Plus.
2. Komentarz.
3. Zielonki wypad.
A jeśli ten wpis dostanie minimum 2137 plusów, to rozdam drugi klucz osobie, która napisze najbardziej plusowany komentarz (zielonki dalej wypad).
#gry #rozdajo #steam #kingdomcomedeliverance
Zasady:
1. Plus.
2. Komentarz.
3. Zielonki wypad.
A jeśli ten wpis dostanie minimum 2137 plusów, to rozdam drugi klucz osobie, która napisze najbardziej plusowany komentarz (zielonki dalej wypad).
#gry #rozdajo #steam #kingdomcomedeliverance
źródło: image
Pobierz
Sakad +64
#demografia #zwiazki #rodzicielstwo #spoleczenstwo
Na wykopie regularnie pojawia się ostatnio temat dzietności.
Zamiast pisania kolejnego komentarza do tematu, postanowiłam zrobić zbiorczy wpis, kompilację moich wpisów z perspektywy rodzica.
No więc jaki jest mój punkt widzenia?
Na wykopie regularnie pojawia się ostatnio temat dzietności.
Zamiast pisania kolejnego komentarza do tematu, postanowiłam zrobić zbiorczy wpis, kompilację moich wpisów z perspektywy rodzica.
No więc jaki jest mój punkt widzenia?

Wyświetlać tabele potrafię, jednak chciałbym nie wpisywać atrybutów tabeli ręcznie, jak i podpinać ręcznie danego modelu pod tabelke wyświetlającą dane.
A więc jak dostać jakąś listę modeli/nazwe tabel które są w bazie danych, a później dostać listę atrybutów dla wybranej tabeli aby nie musieć wklepywać struktury tabeli jako JSON ręcznie? Zależy mi właśnie, żeby ten panel administracyjny był elastyczny dla każdej nowej tabeli które wczytywane były by do niego dynamicznie i odpowiednio mógł na niej pracować.
PS. Jestem zielony w tej technologii dlatego proszę o wyrozumiałość
Pytanie numer dwa: da się to wykonać tylko po stronie klienta, czy należy wykonać jakieś zapytanie do backend?
Znalazłem taką funkcje w dokumentacji:
public showAllSchemas(options: Object): PromiseShow all defined schemas
#programowanie #vuetify #express #nodejs #vue