Aktywne Wpisy

maciekqtno +389
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
yawoor724 +19
ehh człowiek stary a głupi,
jakieś pół roku temu odstawiłem całkowicie a-----l i to była doskonała decyzja - lepszy sen, waga i umysł szybszy. Generalnie super odczucia i w weekend czy imprezy mnie nie kusi. Jedynie co jakieś 2 miesiące przychodzi jakiś dzień że mam nastrój na piwko i gierki jak za dawnych studenckich lat i wypijam 3-4 po czym czuje się okropnie dzień później i kilka tygodni mam wstręt. Tak się
jakieś pół roku temu odstawiłem całkowicie a-----l i to była doskonała decyzja - lepszy sen, waga i umysł szybszy. Generalnie super odczucia i w weekend czy imprezy mnie nie kusi. Jedynie co jakieś 2 miesiące przychodzi jakiś dzień że mam nastrój na piwko i gierki jak za dawnych studenckich lat i wypijam 3-4 po czym czuje się okropnie dzień później i kilka tygodni mam wstręt. Tak się

Widzialem na yt goscia ktory folder z frontemwrzucil do resources i rootem angulara byl folder ui, czy to nadal dobry wybor przy vue?
Disclaimer - nie wiem co to ten vue, ale na przykładzie angulara:
Angular działa super z dobrze określonym rest api. Nie ma absolutnie żadnej korzyści z trzymania tego samego kodu
@beethoven: vue w polaczeniu z axios to bardzo upraszczajac taki angular tylko prostszy xD
no generalnie raczej niz duzego ale robie to w ramach nauki javy
Pierwsza, w większości serwuje statyczną treść zaczytaną ze storage'a. Dlatego mamy tu jedną javową apkę z thymeleaf'em i małym API. Thymeleaf wypełnia w większości htmla i podrzuca kilka js'ów potrzebnych do utrzymania paru dynamicznych części strony (np. podpowiedzi w wyszukiwarce).