@Felonious_Gru: Jest jeszcze "zabierz artykuły!" jeśli się nie pozbierasz w 2 sekundy od zapłacenia. Zawsze wtedy w myślach odpowiadam brzydkie rzeczy :( (tzn nie wiem jak w Tesco, ale w sklepie gdzie zwykle kupuję na samoobsludze)
@Caly_na_bialo: "Ilość" jest pojęciem ogólniejszym niż "liczba" i może być używane jako miara czegoś, co może być liczone, ważone lub mierzone. W przypadku prośby "Podaj ilość" jest oczywistym, że chodzi o LICZBĘ reklamówek. Gdyby pojawił mi się komunikat "Podaj liczbę" to zacząłbym się zastanawiać, czy nie jest to jakaś gra w której podaję liczbę, a system próbuję ją zgadnąć. Wydaje mi się, że powinno być: "Podaj ilość", albo "Podaj liczbę
@Caly_na_bialo: Wtedy jest w porządku, obie wersje są dobre poza samym "Podaj liczbę", bo jest to trochę niejednoznaczne. Niby sugerujemy coś zdefiniowanego i policzalnego, ale jednak nie jest napisane co dokładnie.
@lubie-sernik: Kasy w Auchan mają jakiś bug, że można kupić a-----l bez akceptacji obsługi.
Mega udany debiut, nie mogłem zrobić nic lepiej, nie mogłem być tego dnia wyżej, sprawiedliwie oceniony. Życiowa forma, waga 6kg większa niż 1,5 roku temu, czyli 4kg czystej masy mięśniowej dobudowane rocznie uśredniając.
źródło: comment_gL478YqUTcva5FF3KBn0gmnLoVVUGy5M.jpg
Pobierz(tzn nie wiem jak w Tesco, ale w sklepie gdzie zwykle kupuję na samoobsludze)
var clubcard = function(kartaclubcard) {
if (kartaclubcard.zeskanowana !== 1) {
alert(’CZY ZOSTAŁA ZESKANOWANA KARTA CLUBCARD?’);
kartaclubcard = checkClubcard();
clubcard(kartaclubcard);
}
@lubie-sernik: Kasy w Auchan mają jakiś bug, że można kupić a-----l bez akceptacji obsługi.
Za każdym *** razem. I zawsze ładnie popakowane torby zostają przeorane przez pracownika, który musi w nich znaleźć i nabić zawsze najdroższe rzeczy.