Aktywne Wpisy
DragonBreath +23
#pracait #studia
Nie wiem kto wymyslil, ze po Informatyce masz tytul inzyniera, ale temu panu nalezy sie nobel.
Informaryka jest jakos 5 razy prostsza niz studia nietechniczne, ktore juz ukonczulem.
Tu macie do domu jakies zadania, tu napiszcie program oczywiscie w domu uzywajac chatagpt, troche tam zadan przerob na laborki i 4 lub 5 sie nalezy jak psu buda xDDDDDDD
Oprocz matematyki, ktora stanowi nie wiecej niz 20% materiału na pierwszych 2-3
Nie wiem kto wymyslil, ze po Informatyce masz tytul inzyniera, ale temu panu nalezy sie nobel.
Informaryka jest jakos 5 razy prostsza niz studia nietechniczne, ktore juz ukonczulem.
Tu macie do domu jakies zadania, tu napiszcie program oczywiscie w domu uzywajac chatagpt, troche tam zadan przerob na laborki i 4 lub 5 sie nalezy jak psu buda xDDDDDDD
Oprocz matematyki, ktora stanowi nie wiecej niz 20% materiału na pierwszych 2-3
meemphis11 +2
Miejsce startu prawdopodobnie to samo: Orlen na Grunwaldzkiej przy Castoramie, ale jak ktoś ma inną propozycję to możemy zmienić
Wszelkie pojazdy mile widziane, w razie pytań śmiało piszcie :).
Wołam z pamięci, więc standardowo przepraszam za pominiętych. Może zrobię mirkolistę potem. Oprócz tego zapraszam do obserwowania tagu!
Zdjęcie z ostatniego od @Wicia dla uwagi :).
#trojmiejskimotospot #trojmiasto #gdansk #gdynia #sopot #motoryzacja #samochody
@m4rk @michasqgp @panicze @polinik @wu70 @piotrow @pietter @kradnolud @ptactwawiele
@piotrow: no i super, może tym razem się uda :)
@Pietter: super, jeszcze pewnie przed kolejnym weekendem będę przypominał jak coś
Niby caly tydzien, ale pewnosci, czy sie uda, wlasnego garazu nie mam, a na kanale najzdowym na Polanki srednio mi sie chce
@Sacron: super, jak coś obserwuj tag! :)
Golfa widziałem, a co za Alfę jeszcze trzymasz?