Aktywne Wpisy

Guminator +62
#trzecieoko #gif #policja #finlandia
Krótko,
Fiński policjant stracił do rowu 15-latka bez uprawnień, jadącego motorowerem bez tablic. Nastolatek uczestniczył w zlocie motorowerowym i próbował uciekać przed policją.
Nastolatek jest podejrzewany o rażące zagrożenie bezpieczeństwa ruchu i prowadzenie bez uprawnień.
Policjant
Krótko,
Fiński policjant stracił do rowu 15-latka bez uprawnień, jadącego motorowerem bez tablic. Nastolatek uczestniczył w zlocie motorowerowym i próbował uciekać przed policją.
Nastolatek jest podejrzewany o rażące zagrożenie bezpieczeństwa ruchu i prowadzenie bez uprawnień.
Policjant
źródło: animation - 2026-08-10T205156.979
Pobierz
Maydan +16

Jakie IDE do C++ na początek polecacie? Używałem Code::Blocks i CodeLite, ale w żadnym z nich nie da się ustawić całkowicie ciemnego interfejsu, bo i tak połowa zostaje biała przez co po dłuższej sesji w nocy bolą oczy :/ Visual Studio niby spoko, ale mam wrażenie, że za bardzo rozbudowany jak na początek ;p
@Freedie: No raczej
@Cooltec Nie wydawał się zly, ale jest strasznie rozbudowany i przez to momentami muli na moim poczciwym już komputerku ;p
No ja wiem, ze rozbudowane. Jednak jak z czasem sie przyzwyczaisz. Aha i nie rób "console application", ale "empty project" wówczas nie będziesz miał tego stdafx
to można wyłączyć w ustawieniach projektu po stworzeniu
P.S. Jest jeszcze opcja z Atomem(IDE) i pluginami(tylko wymaga konfiguracji i podstawowej znajomości angielskiego)
@Freedie: VS Code jest dostępny na linuxa/win/maca