Aktywne Wpisy
Polejmnie +202
xena_x +8
#lewandowska #lewandowski #rozowepaski #zwiazki #tinder
Miałam takiego ojca który kontrolował w ten sposób matkę i uczynił z niej kurę domową, która miała mu gotować obiad i sprzątać w domu. Sto razy wolałabym umrzeć samotnie niż związać z chłopem ciągle kontrolowałby mnie, po tym jak widziałam jak wygląda zachowanie ojca w stosunku do matki. Myślę że wiele kobiet zrobiło się bardziej progresywne po obserwacji wzorów swoich ojców którzy pochodzili z innego pokolenia i
Miałam takiego ojca który kontrolował w ten sposób matkę i uczynił z niej kurę domową, która miała mu gotować obiad i sprzątać w domu. Sto razy wolałabym umrzeć samotnie niż związać z chłopem ciągle kontrolowałby mnie, po tym jak widziałam jak wygląda zachowanie ojca w stosunku do matki. Myślę że wiele kobiet zrobiło się bardziej progresywne po obserwacji wzorów swoich ojców którzy pochodzili z innego pokolenia i
Co ja mam myśleć o kończeniu smsów kropka.
#kiciochpyta #rozmyslenia i dałbym trudne sprawy ale chyba nie.
@KosmicznyPolityk: Kolega z Podlasia ?
Znam osoby, które po prostu są nauczone kończyć zdanie kropką, a nie np emotką.
Wszystko jest często kwestią przyzwyczajenia no i można też spróbować wywnioskować czy to ze złośći czy nie, na podstawie tego jak ta osoba wcześniej do nas pisała :)
No chyba, ze pisze dziewczyna. Wtedy to foch.
@sierzchula: no tak ale to takie odczucie daje że ktoś kończy stanowczo i to całą rozmowę i zawsze zastanawiam się czy serio koniec koniec czy nie koniec koniec.
@Yezdemir: dosłownie
@lajsta77: chociażby albo niczym np.
@iEarth: rozwiń proszę
@mar0uk: hm... to dalej nie pomaga ... o np. córka kończy kropką (kurdę to już 4 osoby) ale jej nie liczę bo jest mała i jestem
A może piszą tak, bo to klawiatura automatycznie poprawia czy cuś :p
Komentarz usunięty przez autora
@mar0uk: @iEarth: Yszwy! (╯°□°)╯︵ ┻━┻
( ͡° ͜ʖ ͡°)
( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
(⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)