Aktywne Wpisy
dupox +65
Jak co roku organizujemy wysyłanie matur maturzystów, niestety ostatni wpis usunęła moderacja. Aby otrzymać maturę z polskiego musisz:
1) Zaplusować ten wpis
2) Dać mi followa
3) Napisać pod tym wpisem komentarz w paru słowach dlaczego chcecie arkusz:)
Mam nadzieję, że w tym roku też uda mi się pomóc tylu tegorocznym maturzystom(。◕‿‿◕。)
#matura #matura2024 #przecieki #rozdajo
1) Zaplusować ten wpis
2) Dać mi followa
3) Napisać pod tym wpisem komentarz w paru słowach dlaczego chcecie arkusz:)
Mam nadzieję, że w tym roku też uda mi się pomóc tylu tegorocznym maturzystom(。◕‿‿◕。)
#matura #matura2024 #przecieki #rozdajo
Kros jeszcze nie ma skanu Polaka ? Ostatnie osoby, bo ide spac pv #matura #matura2024 #przecieki #deepweb #4chan
Czy pszczoły faktycznie masowo giną i ubywa ich na naszej planecie? Jak pestycydy wpływają na populację pszczół? Co powoduje zapaść kolonii pszczelich? Na co wskazują badania naukowe w tej kwestii?
#nauka #ciekawostki #gruparatowaniapoziomu #liganauki #mikroreklama
Rys. Zapylony trzmiel
@Sierkovitz: pewnie te od Roundup
Możesz zapisać/wypisać się klikając na nazwę listy.
Dodatek wspierany przez Cebula.Online
Masz problem z działaniem listy? A może pytanie? Pisz do IrvinTalvanen
! @BarekMelka @smyl @Xianist @Lipathor @Destr0 @Majk_ @GilbertEatingGrape @kakaowymistrz @eMac1ek @wielooczek @MalyBiolog @daj_pan_spokoj @baqs @hidd3n13 @Songbird @kvvach @Bartoni @GeorgeSorosVEVO @Szarlejowiec @banani @Usurper @Replica @fukboi @fantomasas @madmen @emdey @franek-pokrywko @Slonx @Lisek_Chrystusek @Awerege @qweasdzxc @nawon @GordonLameman @Saeglopur @Matyson @buntpl @sayan @Doctor_Manhattan @vrah_ @falszywy_prosty_pasek @megawatt @Kacc @