Wpis z mikrobloga

@plackojad: To trzeba skrytykować za ten mecz i poczekać na następne, a nie pisać, że trener beznadziejny, nigdy nic nie umiał, zawsze jechał na farcie, piłkarze cioty i pierdoły i w ogóle dramat, koniec świata. To ten sam trener, któremu na Euro pomniki stawiali, że wzór profesjonalizmu i super taktyk.
  • Odpowiedz
@jamtojest: wychwalali debile, normalni ludzie widzieli, że od Euro2016 nie gramy nic. Dania nam pokazała miejsce w szeregu, to był "wypadek przy pracy". Ostatnie dwa mecze gramy z Bednarkiem w podstawie, oj tam gra Cionek. Milik nic nie grał w sparingach, oj tam w Napoli gra to wystawie. I albo jest tak, ze zmiennicy są jeszcze gorsi, ale z tym sie nie zgodze chociażby po tym co pokazał wczoraj Kownacki,
  • Odpowiedz
@pan_trololo: Zobaczymy. Trenerzy często korzystają z czegoś takiego, jak intuicja i podejmują niekoniecznie oczywiste decyzje. Nawałka zazwyczaj trafiał ze swoimi wyborami, teraz wygląda jak by szczęście się od niego odwróciło. Zobaczymy w niedzielę.
  • Odpowiedz
@jamtojest: Ja akurat nigdy nie rozumialem fenomenu Nawalki, mozesz przejrzec moje wpisy bo od Euro 2016 go krytykuje. Ludzie mowili ze bronil sie wynikami chociaz wedlug mnie kadra miala potencjal na jeszcze wiecej. No ale to co teraz o-----l to nawet Ci co go bronili po nim jada i slusznie zreszta bo trzeba byc naprawde slabym trenerem zeby wystawiac chociazby Milika kiedy wszystkie znaki na niebie i ziemii pokazuja ze
  • Odpowiedz
@Kielbasiarz: Ja bym też wystawił Milika, oglądałem go w klubie i zdecydowanie nie mogę potwierdzić, że jest bez formy. Czym innym jest oczywiście forma w kadrze, tu już tylko trener wie, jak zawodnik wygląda na treningach itd. Ale sama w sobie forma piłkarska Milika była bez zarzutu.
  • Odpowiedz
@Kielbasiarz: Jak nie gra? Ostatnie 7 meczów za każdym razem na boisku z ławki i 3 bramki zdobyte. A dlaczego z ławki? Bo wracał po kontuzji i ma ostrą konkurencję, a Napoli prawie do końca biło się o mistrza. Jak na powrót po kontuzji do poważnego zespołu to wyglądało to bardzo dobrze, oceny też zbierał wysokie.
  • Odpowiedz
@jamtojest:

Zawsze tak jest albo skrajny optymizm albo skrajny pesymizm. Mało komu chce się zagłębiać w jakieś analizy, jak teraz wygra Polska to znowu balonik będzie napompowany.
  • Odpowiedz