Aktywne Wpisy
Smarek37 +321
#remontujzwykopem #stolarstwo
Miraski zmontowałem znajomemu takie stare mebelki z odzysku. Ktoś wymieniał i miało iść na śmietnik a dostało drugie życie. Wiadomo nie jest to kuchnia jak z katalogu, ale po małych przeróbkach typu nowe cokoły, kilka wstawek i zrobieniu ściany z tej samej płyty mdf wyszedł całkiem sympatyczny efekt. Wiadomo, nie ma zgrania góry z dołem i szafka narożna przy zlewozmywaku też nie jest szafką narożną tylko taką przeróbką. Blat też
Miraski zmontowałem znajomemu takie stare mebelki z odzysku. Ktoś wymieniał i miało iść na śmietnik a dostało drugie życie. Wiadomo nie jest to kuchnia jak z katalogu, ale po małych przeróbkach typu nowe cokoły, kilka wstawek i zrobieniu ściany z tej samej płyty mdf wyszedł całkiem sympatyczny efekt. Wiadomo, nie ma zgrania góry z dołem i szafka narożna przy zlewozmywaku też nie jest szafką narożną tylko taką przeróbką. Blat też
wybryk_natury +179
Kończę pierwszy rok informatyki. Mam problemy rodzinne (wyrwanie się z patologii i utrzymanie na własną rękę) i zdrowotne (mam zakaz wykonywania pracy fizycznej na 3 miesiące). Ponad 6 tygodni nieobecności na uczelni, nie wyrabiam z materiałem. Na razie 2 przedmioty uwalone. Ogólnie syf, kiła i mogiła, jeszcze jeden i wylatuję.
Hajsu brak. Od 1,5 miesiąca uczę się HTML/CSS/JS z zamiarem pójścia na staż.
Co lepiej zrobić:
1)
2)
Ja jestem przy drugiej opcji, rodzina przy pierwszej. Co robić?
#pracait #pracbaza #it #programista15k #studia #tldr
Skoro sam się utrzymujesz to nie bierz pod uwagę tego co chce rodzina. Twój hajs twoje decyzje.
Jak zaczniesz pracować to ciężko jest wrócić na studia, więc
Często też da się dogadać z dziekanem, powiedzieć o tym jaka zaszła sytuacja i uczelnia potrafi iść na rękę, no ale to bardzo zależne od osób rządzących wydziałem.