@Lisaros chciałbym żeby ktoś zrobił reedycje. Grafika już mnie niestety odstrasza ale grę kocham całym sercem. Za gówniaka spędziłem nad nią setki godzin
@CralencSeedorf: Mam tak samo. Grałem 500 razy i nigdy nienulonczylem. Ale cały czas jest nagrana na kompie i coś czuje ze jutro będę odpowiadał na 16 pytań ( ͡°͜ʖ͡°)
@Lisaros: Tak w ogóle to będąc przy turówkach to masz zamiar robić wpisy o starych xcomach i ewentualnie xenonautach ? Bo bodajże 20tego rusza zbiórka na kickstarterze Xenonauts 2 i sama gra wygląda moim zdaniem świetnie.
@Lisaros: Aż mi się w serduszku ciepło zrobiło, że jest tu tylu fanatyków JA. Dzięki cumplu za wpis. Zagrywałem się w to sporo na przestrzeni kilkunastu lat. Ostatnio parę miesięcy temu trochę pograłem. Mod 1.13 kozak, polecam motzno wszystkim. Ostatnio w biedrze kupiłem Back in Action, ale jeszcze nie sprawdzałem tego.
@Lisaros: Wymiatasz, gościu. Pierwszy raz cię widzę, ale już dałem suba. Akurat gier, o których pisałeś, nie byłem aż takim wielkim fanem, ale czekam na kolejne tytuły. Nostalgia mmmm ( ͡°͜ʖ͡°)
@Lisaros: Imo open xcom z modami jest na tym samym poziomie. Oba tytuły to absolutny top gier strategicznych.
Poza tym szykuje się kolejna część, którą ma wskrzesić THQ Nordic
https://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=106923
Ostatnio w biedrze kupiłem Back in Action, ale jeszcze nie sprawdzałem tego.
Mam nawet na steamie, ale nie instaluje bo mi się przejadła (i nie działa na windows 10).
Gastą Kawaljer, Lynx, shadow, raven z mężem, ivan i jadymy <3