Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 56
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

JA2 daje jednak niesamowitą swobodę i dodatkowe elementy strategii. Takie połączenie chyba nigdzie więcej nie występuje

@Lisaros: Imo open xcom z modami jest na tym samym poziomie. Oba tytuły to absolutny top gier strategicznych.
  • Odpowiedz
@Lisaros chciałbym żeby ktoś zrobił reedycje. Grafika już mnie niestety odstrasza ale grę kocham całym sercem. Za gówniaka spędziłem nad nią setki godzin
  • Odpowiedz
@CralencSeedorf: Mam tak samo. Grałem 500 razy i nigdy nienulonczylem. Ale cały czas jest nagrana na kompie i coś czuje ze jutro będę odpowiadał na 16 pytań ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Lisaros: Tak w ogóle to będąc przy turówkach to masz zamiar robić wpisy o starych xcomach i ewentualnie xenonautach ? Bo bodajże 20tego rusza zbiórka na kickstarterze Xenonauts 2 i sama gra wygląda moim zdaniem świetnie.
  • Odpowiedz
@Lisaros: Aż mi się w serduszku ciepło zrobiło, że jest tu tylu fanatyków JA. Dzięki cumplu za wpis. Zagrywałem się w to sporo na przestrzeni kilkunastu lat. Ostatnio parę miesięcy temu trochę pograłem. Mod 1.13 kozak, polecam motzno wszystkim.
Ostatnio w biedrze kupiłem Back in Action, ale jeszcze nie sprawdzałem tego.
  • Odpowiedz
@Lisaros: Wymiatasz, gościu. Pierwszy raz cię widzę, ale już dałem suba. Akurat gier, o których pisałeś, nie byłem aż takim wielkim fanem, ale czekam na kolejne tytuły. Nostalgia mmmm ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Lisaros: Grałem w pip razy na modzie 1.13

Mam nawet na steamie, ale nie instaluje bo mi się przejadła (i nie działa na windows 10).

Gastą Kawaljer, Lynx, shadow, raven z mężem, ivan i jadymy <3
  • Odpowiedz