Wpis z mikrobloga

Czytam tag ukraina od paru miesięcy. Na początku było mi was żal i przykro się patrzyło na to jak marnujecie swoje życie kiedy każdy spoza tagu ukraina wie że możecie z tego wyjść jeśli tylko byście chcieli. Każde dziecko wie że moglibyście mocno poprawić swój stan ale wy wolicie normalne rady i wskazówki nazywać "zachodnim #!$%@?" a zamiast tego albo stosujecie totalnie idiotyczne sposoby na wyjście z biedy albo już się poddaliście.

Jesteście jak niewidomi tyle że przecież macie oczy dlatego bycie biedakiem (takim prawdziwym z tagu ukraina) jest tak absurdalne dla normalnego człowieka chociaż oczywiście według was to wy macie prawdę oświeconą a każdy szczęśliwy człowiek jest albo Brytyjczykiem który miał całe życie z górki albo Niemcem co sam się oszukuje.

Po paru miesiącach na tym tagu moje współczucie coraz bardziej wypiera pogarda której nie było na początku. Nie widziałem twarzy żadnego z was, opieram się na tym co sobą reprezentujecie i nie mówię tu o każdym biedaku.
Coraz łatwiej mi uwierzyć że rzekomo ludzie patrzą na was z obrzydzeniem i plują na was na ulicy. Sami sobie zgotowaliście ten los i naprawdę dziwię się że niektórzy z was nie są obijani codziennie lub nie są jeszcze kompletenie wykluczeni ze społeczeństwa czego wam oczywiście nie życzę. Z większością z was nie dałoby się wytrzymać w realu a wielu z was jest po prostu społecznie szkodliwa. Żaden normalny człowiek, facet czy kobieta czy nawet pewnie wasza rodzina, nie chciałby podtrzymywać znajomości z 90% z was a wy tu płaczecie że chcecie zarabiać pieniądze bo wam się należy...

Niedługo opuszczam ten tag bo już zobaczyłem za dużo głupoty.

WAŻNE!!!

NIE MAM NIC DO LUDZI Z UKRAINY JEST TO JEDYNIE ODPOWIEDŹ NA BECIAKA Z TEGO WPISU. Bardzo PRZEPRASZAM jeśli kogoś uraziłem ale potrzebowałem porównania
https://www.wykop.pl/wpis/32817881/czytam-tag-przegryw-od-paru-miesiecy-na-poczatku-b/
@MieszkoPierszy
#tfwnogf #przegryw #stulejacontent #gownowpis
  • 5