@monky szkoda tylko, że w Polsce "flagi" są wywieszane bez żadnej refleksji i wiedzy o swoim własnym państwie Bo co 3. średnio która widzę, nie jest polską flagą Nazwy miasta na biało czerwonym tle, gratisy do browarów, herb na fladze, szaliki i co tylko wyobraźnia podpowie Dla mnie to ten sam poziom patriotyzmu co koszulki żołnierzy wyklętych
@MissPinguin tu sie z Tobą całkowicie zgadzam. Ale jednak już z dwojga złego wolę polską rzeczywistość. Niestety mieszkam na stałe w de i może obrazek trochę przesadzony ale ogólnie to tak tutaj (Zagłębie Ruhry) to wygląda
@Partyzant91 no jestem z Bytomia ale nie pamiętam takiej sytuacji. Moze jakieś pojedyńcze dzbany folksdojcze wywieszaly ale napewno nie większość ( ͡º͜ʖ͡º)
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Bo co 3. średnio która widzę, nie jest polską flagą
Nazwy miasta na biało czerwonym tle, gratisy do browarów, herb na fladze, szaliki i co tylko wyobraźnia podpowie
Dla mnie to ten sam poziom patriotyzmu co koszulki żołnierzy wyklętych
Na mś w 2006 w niektórych miejscowościach na górnym śląsku było więcej niemieckich flag wywieszonych niż polskich.
kuuurła kwi nie bendem 10zl na flagem wydawać kupię czteropak tyskiego i za darmo dostanę kwiii