Aktywne Wpisy

ruskizydek +7
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

KrachSmieciuchIndex +138
Krach & Śmieciuch Index - stan na 13.01.2026, 19:06:13
Sentyment: 78/100 🚀
Nastroje na tagu są silnie optymistyczne, zdominowane przez huraoptymizm wokół CD Projektu oraz surowców. Użytkownicy deklarują wiarę w wieczną hossę („Hossa trwa wiecznie, wierzę w hosse, ufam hossie”) i świętują rekordy na srebrze („I cyk mamy nowe ATH na Srebro”). Mimo pewnych obaw o geopolitykę i działania Trumpa, dominuje strategia kupowania dołków i entuzjazm wobec spółek technologicznych jak AMD czy Google. Pojawiają
Sentyment: 78/100 🚀
Nastroje na tagu są silnie optymistyczne, zdominowane przez huraoptymizm wokół CD Projektu oraz surowców. Użytkownicy deklarują wiarę w wieczną hossę („Hossa trwa wiecznie, wierzę w hosse, ufam hossie”) i świętują rekordy na srebrze („I cyk mamy nowe ATH na Srebro”). Mimo pewnych obaw o geopolitykę i działania Trumpa, dominuje strategia kupowania dołków i entuzjazm wobec spółek technologicznych jak AMD czy Google. Pojawiają
źródło: view
Pobierz

#heroes3 #heheszki
źródło: comment_ffxj7RgVc7dtxg6JCWnyJ28zGvjOzyDL.jpg
PobierzNa szczęście HotA wprowadza możliwość odrzucenia śmieciowej umiejętności.
@mannoroth: to chyba dobre co? XD
@Lizbona: Tutaj dowaliłeś, bardzo dobra umiejętność, nie trzeba się wracać do zamku po
Już od pewnego czasu zrezygnowałem z listy priorytetowych umiejętności tylko staram się na każdą patrzeć pod kątem faktycznej użyteczności. Zwłaszcza, że ja nie jestem fanem zbyt dużych map, także zupełnie się inaczej patrzy na pewne umiejętności wtedy. Chociaż wiadomo, że sokoli
Komentarz usunięty przez autora
Wiesz dlaczego główny bohater nie odwiedza u mnie miast? Nie ma na to czasu, bo walczy. Tak najzwyczajniej w świecie. Kolejka w kolejkę. Zazwyczaj jestem w takim pośpiechu, że nie mam czasu zebrać wszystkich kapliczek +1 do statów z okolicy, wychodzi mi zazwyczaj na to, że to byłby zmarnowane kolejki, bo opóźnia mi to ukończenie mapy.
No i tak, zdecydowanie wolę nie tracić
@mannoroth: nie grałem w Heroes od 2013 chyba, ale eagle eye dalej sni mi się po nocach xD
Ale... Nigdy nie wpisuje kodów, nie czituje w multi, ale przed wejściem do chatki zawsze save.