Aktywne Wpisy
Tywin_Lannister +321
Kwiatki niepodeptane, rowery i hulajnogi stojące "od linijki". Kilkaset tys. ludzi i przestrzeń miejska w stanie praktycznie nienaruszonym.
Okazuje się, że bycie "fajnopolakiem" oznacza nie tylko nie bycie kryptopisowcem, ale również nie bycie sfrustrowanym śmieciarzem / wandalem. Przypomnę, że w Warszawie - co roku - ma miejsce jeszcze jeden duży marsz - zwolenników rządu i partii, które ten rząd wspierają. Miasto wygląda po nim jak pobojowisko.
To powinno dać niektórym do myślenia.
Okazuje się, że bycie "fajnopolakiem" oznacza nie tylko nie bycie kryptopisowcem, ale również nie bycie sfrustrowanym śmieciarzem / wandalem. Przypomnę, że w Warszawie - co roku - ma miejsce jeszcze jeden duży marsz - zwolenników rządu i partii, które ten rząd wspierają. Miasto wygląda po nim jak pobojowisko.
To powinno dać niektórym do myślenia.
odyn88 +129
#patologiazewsi #karyna #madki #bekazpisu #bekazprawakow #bekazpodludzi
Może też spaść mi meteoryt na głowe, może też yellowstone jebnąć. Mam rzucać pracę i życie i wszystko bo może coś mi się nie daj Boże stanie? Bez ryzyka nie ma chwały.
Widzisz, to taki szczyt, którego Ty i Twoja renia nigdy nie zdobędziecie... a wychowanie dzieciaków na porządnych ludzi to coś bardzo cennego i trudno to przecenić.
w sensie, że mniej socjalu? To chyba nie w Europie...
Komentarz usunięty przez autora
Aha ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Coś Ci powiem w tajemnicy, tylko nikomu nie mów, ok?
To tylko europa jest na świecie?
i bardzo #!$%@? dobrze. Z totalnego wroga 500+ stałem się obojętny... w końcu od tego ile dzisiaj urodzi się dzieci, zależy czy godnie spędzimy starość, jak Polska będzie wyglądać za kilka dekad. I wiesz co? Może i warto?
Bo #!$%@? o patologii i życia jak panicz za 1500zł to nie kupuję...
Chyba się nie zrozumieliśmy
( ͡º ͜ʖ͡º)
Twoja starosc zalezy od tego ile sie urodzi gowniakow w rodzinach nastawionych na ogladanie ukrytej prawdy o 13 i #!$%@? familijnych zamiast siedzeniu w robocie i zarabianiu
To się obudzą jak dodrukowywanie papierków przestanie być rozwiązaniem a stanie problemem ¯_(ツ)_/¯
Komentarz usunięty przez autora