Wpis z mikrobloga

@szymeg7:

i bardzo #!$%@? dobrze. Z totalnego wroga 500+ stałem się obojętny... w końcu od tego ile dzisiaj urodzi się dzieci, zależy czy godnie spędzimy starość, jak Polska będzie wyglądać za kilka dekad. I wiesz co? Może i warto?

Bo #!$%@? o patologii i życia jak panicz za 1500zł to nie kupuję...
@wielki_wodzu_wioski: zawsze możesz powiedzieć że widzisz swojego przyjaciela i wówczas trafisz do psychiatryka gdzie będziesz żył w nieświadomości tego co dzieje się na zewnątrz lub możesz na przykład położyć się na tory pod nadjeżdżający pociąg i skończyć życie kiedy jesteś jeszcze młody. Źle myślę? Więc nie myśl o starości, jest tyle okazji aby zmienić życie.

@Paul_Proteus: Czemu wy pisiory nie potraficie powiedziec 'glosowalem na pis wy glupie #!$%@? i 500+ to zajebista akcja nic wam do tego' xD Zawsze jak wyskakuje jakis kaczonators to mówi 'zawsze bylem anty, ale przekonali mnie, dymanie w kakao nie jest takie zle' xD

Twoja starosc zalezy od tego ile sie urodzi gowniakow w rodzinach nastawionych na ogladanie ukrytej prawdy o 13 i #!$%@? familijnych zamiast siedzeniu w robocie i zarabianiu