Wpis z mikrobloga

@dzejkob98: No dobra też mam tam konto, akurat nie odczułem zbytnio tej awarii ale co polecacie jeżeli chodzi o inne banki gdzie warto przejść bo jak wiadomo mBank prowizje będzie mi niedługo pobierał za wyjście z domu, kiedyś to było kurła, mbank bez prowizyji był...

2ga sprawa ile roboty jest z zmianą takich adresów kont w zusie, us itp...
  • Odpowiedz
Polecali mi również Pekao SA z Żubrem, 3 płatności kartą w miesiącu i w zamian wszystko za free w czym nie widze problemu bo głównie stosuję płatności bezgotówkowe.
  • Odpowiedz
@hors: To stosunkowo nowy bank, widziałem jego ofertę ale bałem się troche czy z tego drugie amber gold nie wyrośnie albo żeby zwabić klienta dadzą wszystko za free a potem dopiero oprowizjują wszystko
  • Odpowiedz
@dzejkob98: Domyślam się co użytkownik czuł, ale i tak parskłem śmiechem przy tym "Tak, zgadza się"

W sumie trochę mi to przypomina moje zabawy z bankiem WBK. Próbowałem u nich zamknąć jedno z dwóch kont, ale mi się to zupełnie nie udawało. Aż w końcu złożyłem skargę na to wszystko.
Przyznali mi rację i w ramach przeprosin zaproponowali mi założenie trzeciego konta :)
  • Odpowiedz
@dzejkob98:
Trochę.
Ale zadziałało - konto mam do dziś (a opisywana sytuacja miała miejsce ponad rok temu). W sumie i tak nic za to nie płacę, więc po prostu sobie 'wisi'.
  • Odpowiedz
@ING_Bank_Slaski: z tym, że ostatnio jestem b----------y wiadomościami o zmianie tabeli opłat i prowizji. Muszę się temu bliżej przyjrzeć, bo się okaże, że tak kolorowo już nie ma

btw. największym Waszym problemem jest to, że można u Was zrobić wszystko online, ale jak chce już zamknąć jakiś produkt, albo usługę to muszę dymać do oddziału, co wydaje mi się jest zabiegiem specjalnym bo mógłbym takie rzeczy bez problemu zrobić online
  • Odpowiedz
@TheDzions Staramy się, aby nasi klienci mogli większość spraw załatwić on line. Rzeczywiście niektóre z nich wymagają jeszcze osobistej wizyty w placówce. Nadal wprowadzamy kolejne zmiany mające na celu ułatwienie Wam załatwiania większości kwestii internetowo ;)
  • Odpowiedz