Aktywne Wpisy
ChwilowaPomaranczka +232
Jak zmieniły się wasze zarobki przez ostatnie 5 lat?
Tak z ciekawości ile zarabialiście w maju 2019 i w maju 2024?
Jak nie chcecie pisać konkretnych kwot to napiszcie tylko o ile % wzrosło i ile prac zmieniliście w tym czasie.
Ja ciągle kisnę w tej samej firmie i w 2019 miałam 4273 na rękę a teraz 6059 czyli zmiana o 41,79%
#pracbaza #kolcoz #korposwiat #praca
Tak z ciekawości ile zarabialiście w maju 2019 i w maju 2024?
Jak nie chcecie pisać konkretnych kwot to napiszcie tylko o ile % wzrosło i ile prac zmieniliście w tym czasie.
Ja ciągle kisnę w tej samej firmie i w 2019 miałam 4273 na rękę a teraz 6059 czyli zmiana o 41,79%
#pracbaza #kolcoz #korposwiat #praca
#pracbaza #logistyka
Nie chcę zabrzmieć jak narzekacz, ale to zły pomysł. Zdecydowanie bardziej radziłbym załapać się na młodszego spedytora - tu przynajmniej masz perspektywy na jakieś wyższe zarobki w przyszłości, a wymagania są żadne (angielski masz, komputery i google maps ogarniasz to sobie poradzisz).
1) Certyfikat A1 z dowolnego języka nie znaczy nic, B1/B2 to minimum do wpisania w CV.
2) Dyplom technikum nie znaczy nic
3) Z magazynu nigdy nie awansujesz
@chalwaklb: raczej nie będziesz na takiej pozycji, żeby cokolwiek negocjować.
- jest mała ekipa i ktoś się zwolni
- trzeba być ogarniętym
- po znajomości
- po studiach logistycznych
Proponowałbym uważnie przyglądać się ofertom, a potem na rozmowie jak najwięcej wychwycić, aby zminimalizować trafienie do Januszexu. Nie napalaj się też tak, bo prawda jest taka, że na magazyn to nie trzeba mieć jakiegoś specjalnego wykształcenia czy w ogóle doświadczenia. To prosta robota, ciągłe
Na razie jak weźmiesz 11 netto za godzinę to będzie zajebiście.
Dzięki wszystkim za rady. Jutro idę na rozmowę i dam znać, co zaproponowali ;)