Aktywne Wpisy
Ciortas +14
jakie macie podejście do pracy w której płaci się najniższą na umowie a reszta pod stołem? Byłem już na kilku rozmowach i wszędzie oferują tego typu rozwiązania, jeden szef mówił że tak robi 90%warsztatów bo koszta są ogromne jakby miał płacić pełną kwotę (chodzi o warsztaty samochodowe). Czy naprawdę w dzisiejszych czasach nie da się pracować bez kombinowania z wypłatami? Takie rzeczy sprawiają że nie mam ochoty siedzieć dłużej w Pl, ale
Przyjaciel_Rodziny +921
Szczyt bezczelności został po raz kolejny przekroczony w mojej rodzinie. Kuzynka wymyśliła, że będę chrzestna dla jej dzieciaka. Dowiedziałam się o tym od mojej mamy, bo przecież zapytanie osoby, której sprawa dotyczy jej całkowicie zbędne. Odmówiłam, bo akurat to jest ta część rodziny z którą kontaktu nie mam od prawie 8 lat. A po drugie no cóż z kościołem to już długo nie mam nic wspólnego. Oczywiście kuzynka złapała ostry ból dupy i teraz opowiada reszcie rodziny jaką złą osobą jest moja matka, bo mnie wychowała na takiego człowieka i że w dupie mi się poprzewracało od mieszkania w wielkim mieście. Żal mi w tej historii najbardziej dziecka które będzie się wychowywalo w takiej #!$%@? rodzinie
#zalesie #rodzina #bekazkatoli
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy dla młodzieży
@AnonimoweMirkoWyznania: Więc totalnie #!$%@? na ich zdanie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@AnonimoweMirkoWyznania: komu odmówiłaś, skoro nikt cię nie zapytał?